Magic WormHole
-
-
Αστον μωρέ παλεύει με ξένα @ρχιδι@(hdr+) να γίνει μάγκας αλλά κάποια πράγματα είναι δεδομένα δυστυχώς ή ευτυχώς...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
@demakhs Μια λιτή και απερριτη φωτογραφία του honor από τον Χορτιάτη προχθές που χιονιζε....Imgur: The magic of the Internet
ΥΓ την χαραμιζει κιολας το imgur...
Δεν την είδα pc αλλά.απο το κινητο μου φαίνεται λίγο "γκρι'. Συνήθως για αυτό φταίει το λευκό του χιονιού που μπερδεύει την φωτομέτρηση και την βγάζεις πιο "σκοτεινη". Όταν τραβας χιόνια ανέβαζε λίγο την έκθεση για να μην γκριζαρει -
Τι είναι αυτά που λες θα γίνει του prixel το ολοκαύτωμα. Άκου εκεί με δανεικά (gcam hdr+) μόνο μ@μ@ει το prixel του.
@Antretng πριν λίγες ημέρες έλεγες περί δικαιωμάτων, ελευθερία λόγου κτλπ. Τα ίδια ιδεώδη έχει και ο @giwrgosalim
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Επανάσταση τώρα. Θα τον πιάσουμε το διορισμένο στον ύπνο (μαζί με τα μουλάρια του)
-
@Antretng Αδερφέ δεν ασχολούμαι καθόλου με την φωτογραφία, δεν θυμάμαι καν αν ειχα ανοιχτό το hdr. Το περιεχόμενο της φωτογραφίας όμως είναι απλά καθηλωτικο........
ΥΓ Τελικά δεν πήγε τζάμπα ο αγώνας μου τόσο καιρό! Έδωσα τη σπίθα για και την αφορμή για να ξυπνήσει το ρεύμα της επανάστασης απ' ότι φαίνεται!
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
-
Καλά αυτό δεν το συζητώ Γιώργο
Spideman ουτε τα μουλάρια του δεν τον άντεξαν τον διορισμένο. -
-
Τρίζει σκουλικιαρικα η καρέκλα του αυτοδιορισμένου.
-
-
Είμαστε 2, είμαστε 3........
Η λευτεριά είναι κοντά!!!
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0