Ίσως η πρώτη σοβαρή υποψηφιότητα.Ο/H MarkosVL έγραψε:
Ψηφίστε εμένα, όλα επιτρέπονται 3.99 ότι φάτε και ότι πιείτε
Magic WormHole
-
-
@MarkosVL Θα μας μοιράζεις και κουπόνια για ψώνια μήπως;;

@Antretng Άστο φίλε έχω μείνει πολύ καιρό περιμένοντας αυτό το ωριμασμα...
Εγώ πάντως αν δεν σας αρέσει ο τρόπος μου θα σε στηρίξω, δεν το βλέπω ατομικά!
Πάντως θεωρώ άδικο να με κρίνετε από το ελάττωμα μου όπως λέει και ο @spideman3 , ακυρώνοντας όλα τα υπόλοιπα λεγόμενά μου καθως και το πλάνο μου για την εκδημοκρατιση της τρύπας καθώς και για τις ελευθερίες που θα φέρω αν με θέσετε αρμόδιο για την κυβέρνηση τής! Όπως επίσης τόνισε ο @spideman3 , εγώ ΖΗΤΗΣΑ από εσάς την "εξουσία" και ούτε την άρπαξα αλλά ούτε την απαίτησα...

Δεν δέχομαι λοιπόν τους αδικαιολογητους χαρακτηρισμούς και τις κατηγορίες που μου προσάπτει ο @Antretng καθώς και οποία παρομοίωση μου με το υφιστάμενο, αισχρό θα τολμήσω να πω, καθεστώς εξουσίας!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Εγω είπα απλά γιατί δεν σε ψηφίζω βάσει του προεκλογικού σου λόγου.
Άλλωστε δεν πιστεύω ότι η αντιπροσωπευτική δημοκρατία είναι η λύση. Γιατί μέσα από αυτήν μπορεί να έρθει η καταπίεση της πλειοψηφίας. Οραματιζομαι μια τρύπα που θα ανήκει στα σκουλήκια. Πιστεύω ότι μια ρουσοϊκη ή πλουραλιστική δημοκρατία θα ήταν πιο κατάλληλη. -
Ευχαριστώ πιθανόν πρώτε ψηφοφόρε.Ο/H Antretng έγραψε:
Ίσως η πρώτη σοβαρή υποψηφιότητα.Ο/H MarkosVL έγραψε:
Ψηφίστε εμένα, όλα επιτρέπονται 3.99 ότι φάτε και ότι πιείτε

@giwrgosalim Μην ακούω κουταμάρες. Θα ψωνίζετε από δικά μου καταστήματα με 80% έκπτωση αν είστε μέλη του Κ.Κ.Ε (Κίνημα Κοιλιόδουλων Ελλάδος)
-
Η άποψη μου είναι ότι οι αριστεριζουσες αντιληψεις ελλοχεύουν τον κίνδυνο να επικρατήσει κάποια στιγμή η αναρχία! Γι αυτό και μόνο τον λόγο πρέπει να υπάρχει κάποιος επικεφαλής - συντονιστής, ώστε να ελέγχονται οι ορμές του πλήθους!

Δεν θα είναι κάποιος άλλος ο ρόλος μου αν εκλεγώ κάποια στιγμή...
-
Ή μπορεί απλά να είναι το τέλος της ιστορίας. Αν δεν έχεις κάτι να μοιράσεις τότε δεν έχεις λόγους για να διαφωνισεις.
Οσον αφορά τη δημοκρατία πάντα υπάρχει ο κίνδυνος για φαινόμενα τύπου Χίτλερ (εκλέχτηκε δημοκρατικά από το λαό). Και μην ξεχνάμε και για την κριτική Σουμπετερ και την χειραγώγηση της μάζας. Βέβαια ο ίδιος παραδέχεται ότι αποτελεί το αναγκαίο κακό αφού φαινόμενα τύπου αυτοδιορισμενου αρχισκωληκα μόνο χειρότερα τα κάνουν
Νομίζω μίλησε και ο ίδιος ο Ρουσό για τον αρχισκωληκα αλλά και οι ουτοπικοι σοσιαλιστές
-
Έχασα την μπάλα. Τι επίπεδο έχετε εσείς οι δυο, Μάρκο με το συμπάθιο εσύ εξερήσε. Θα προτείνω να κατεβείτε από κοινού Ανδρέα, Γιώργο και τον φάγατε τον άλλον.
-
@Antretng Κοιταξε είσαι εμφανώς περισσότερο διαβασμενος από εμένα αλλά εγώ ότι είχα να πω το είπα νομίζω. Από δω και πέρα αφήνω τον λαό να αποφασισει, και θεωρώ ότι είναι η καταλληλοτερη περίοδος για την διενέργεια των πολυσυζητημένων εκλογών της τρουπας. Από αύριο μπορούν να αρχίσουν οι δηλώσεις υποψηφίων και να βγουν οι προεκλογικοι λόγοι από τον καθένα. Και τις επόμενες μέρες να γίνει το δημοψήφισμα και η άμεση εκλογή αυτου που θα επιλέξει ο λαός μέσω της ψήφου του!
-
Συγκυβέρνηση συντηρητικών και αναρχοσκουληκιών;Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.

-
-
Η διαφορά είναι ότι θέλω μια τρύπα αυτοδιαχειριζόμενη και όχι μεσω εκλεγμένου. Νομίζω έχουμε την συλλογικότητα και αλληλεγγύη για να το πετύχουμε.
Η τρύπα στα σκουλήκια λέμε.
Υ.Γ. @demakhs δώσε ψωμί στο λάο αλλιώς βλέπω να σε ανατρέπουν.
Υ.Γ.2 Τρίζουν τα κόκκαλα του Αριστοτέλη, Λοκ, Βεμπερ, Σουμπέτερ και Τοκεβιλ με όλα αυτά που γράφω
=============== Μαρ 2nd 2018, 1:28am ===============
Παιδάκια καληνυχτίζω. Και για να κλείσω παραθέτω το συλλογισμό του Tocqueville
"Στη δημοκρατική κοινωνική κατάσταση, οι άνθρωποι υποφέρουν όταν δεν είναι αρκετά όμοιοι". -
Μπορώ να πω θα είναι μια ενδιαφέρουσα συγκατοίκηση ίδωμεν τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Σας καληνύχτα στραβώθηκα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0