Magic WormHole
-
-
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Φτιάξτε μου ένα κατάλογο να ξέρω τι να φέρνω
- Τσάι με μπισκότα πριν το πρωινό.
- Δημητριακά και τοστ για πρωινό. Μερικές φορές τοστ με μαρμελάδα και σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις, ομελέτα με καπνιστό σολομό και τρούφες.
- Ένα ποτήρι τζιν με άφθονο πάγο και μια φέτα λεμονιού πριν το φαγητό.
- Το μεσημεριανό σερβίρεται στη μια. Περιλαμβάνει ψάρια, όπως η γλώσσα στη σχάρα με μαρούλι ή κολοκυθάκια ή ένα απλό ψητό κοτόπουλο με σαλάτα.
- Το απογευματινό τσάι συνοδεύεται συχνά με αφράτο κέικ μελιού και κρέμας, καθώς και με τούρτα σοκολατένιων μπισκότων.
- Για δείπνο μια καλοψημένη μπριζόλα με σάλτσα μανιταριών ή παιδάκια ή ψητό βόειο κρέας ή πρόβειο κρέας ή αγριόρνιθα. Όλα τα κρέατα θα πρέπει να είναι καλοψημένα.
- Το κύριο πιάτο ακολουθείται από φράουλες ή ροδάκινα.
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. - Τσάι με μπισκότα πριν το πρωινό.
-
Ρε το Gordon θα σας φέρω να φτιάχνει ότι θέλετε.
-
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Μία ερώτηση:
Θέλω να πάρω μία θήκη τύπου armband αλλά δεν ξέρω πΧιά από τις δύο.
Η πρώτη έχει εύκολο άνοιγμα από πάνω και μεγάλη χωρητικότητα. Δείχνει να παίρνει πολύ πράμα μέσα της.
Η δεύτερη είναι πΧιό slim και παίρνει μόνο ένα πράμα...το κινητό....που μπορεί να εισχωρήσει μέσα της μόνο από μία μικρή σχισμή στο πίσω μέρος, η οποία δεν φαίνεται στην φωτογραφία.
Α να...την βρήκα την σχισμή...
Όπως βλέπετε....η είσοδος θα είναι δύσκολη...ειδικά στην αρχή...
Ποια η άποψή σας; Έχετε ιδία εμπειρία επί του θέματος;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
H δεύτερη μου φαίνεται πιο όμορφη όσο για τη μικρή σχισμή στο πίσω μέρος με την δύσκολη είσοδο, δεν είναι κατ΄ανάγκη κακό.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Ο/H MarkosVL έγραψε:
-
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
H δεύτερη μου φαίνεται πιο όμορφη όσο για τη μικρή σχισμή στο πίσω μέρος με την δύσκολη είσοδο, δεν είναι κατ΄ανάγκη κακό.
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Θα βάλω όρο στο συμβόλαιο να φτιάχνει ότι θέλουμε όπως το θέλουμε. Πειράματα με το φαγητό μόνο αν το επιτρέπουμε.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Εύκολα
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Μία ερώτηση:
Θέλω να πάρω μία θήκη τύπου armband αλλά δεν ξέρω πΧιά από τις δύο.
Η πρώτη έχει εύκολο άνοιγμα από πάνω και μεγάλη χωρητικότητα. Δείχνει να παίρνει πολύ πράμα μέσα της.
Η δεύτερη είναι πΧιό slim και παίρνει μόνο ένα πράμα...το κινητό....που μπορεί να εισχωρήσει μέσα της μόνο από μία μικρή σχισμή στο πίσω μέρος, η οποία δεν φαίνεται στην φωτογραφία.
Α να...την βρήκα την σχισμή...
Όπως βλέπετε....η είσοδος θα είναι δύσκολη...ειδικά στην αρχή...
Ποια η άποψή σας; Έχετε ιδία εμπειρία επί του θέματος;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εσυ στη φασολάδα σου!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Έχω πάντως θέλω την κοπέλα, λέτε να την σταματήσουν στο τελωνείο?
Eμείς για τι μιλάμε τόση ώρα.Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
H δεύτερη μου φαίνεται πιο όμορφη όσο για τη μικρή σχισμή στο πίσω μέρος με την δύσκολη είσοδο, δεν είναι κατ΄ανάγκη κακό.
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Και εμένα μου άρεσε η δεύτερη, περισσότερο.
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0