Δεν θα ασχοληθώ με το ματς. Όσο και να θέλετε γιατί θα γράψω πολλή άσχημα πράγματα. Ξανά γυρίσαμε στην δεκαετία του 1970 που έκλεβαν τους τίτλους από εκείνοι την ομάδα των Κούδα, Σαράφη, Παρίδη κτλπ.
Magic WormHole
-
-
κοιτάει το instant replay ο άνθρωπος, σώπα, θα σας το κατακυρώσει τελικά το γκολ!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έχει καταντήσει αηδία πλέον από ΟΛΕΣ τις πλευρές. Ούτε τα στιγμιότυπα δεν θέλω να βλέπω πλέον πολλές φορές.
Προτιμώ να κλειδώσω bootloader και να φλασαρω κινέζικη. Πιο πλάκα θα έχει.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H demakhs έγραψε:
κοιτάει το instant replay ο άνθρωπος, σώπα, θα σας το κατακυρώσει τελικά το γκολ!!!
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
Για αυτό να βλέπετε barca γιατί το ελληνικό δεν βλέπετε με τιποτα
Redmi n3pro
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Απογευματινές ώρες έχω pm από ένα πουλάκι με δυο εικόνες κάποια σημεία έχουν κοπή, σβηστεί λόγου προσωπικών δεδομένων.
μιλάμε για διασημότητα σε όλα τα forum και αναγνωρισιμότητας. Είστε σίγουροι ότι θέλετε να τον εκθρονίσουμε? Ακόμα ένας μεγάλος προγραμματιστής, δημιουργός rom άλλου forum μπήκε στην τρούπα ο chrisBalGreece.
Είμαστε σίγουροι ότι δεν τον θέλουμε ακόμα και ο Κιμ Γιονγκ Ουν τα βρήκε με τον Αμερικάνο πρόεδρο των ΗΠΑ? -
-
Είναι μικρός ο κόσμος των flashaholics Γιώργο απλά... Εγώ νομίζω πω η τρουπα δεν είναι έτοιμη ακόμη για εκλογές...
-
Πως να προχωρήσουμε σε εκλογές με αυτά τα δεδομένα ο νυν με τις διεθνής, ισχυρές γνωριμίες ο άλλος ο SouVlakoFonias μας τάζει μόνο φαγητό στα λόγια. Ντελίβερι ακόμα δεν έφθασε σε κάποιον από εμάς.
-
You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0