Magic WormHole
-
-
Ο/H sso έγραψε:
Εννοείς από το Χαβάϊ που πρότεινες;
Με την οθόνη μια χαρά είμαι...Αυτό που με κρατάει ακόμα είναι η έλλειψη της Β20
Σε αυτό τι να σου πω. Είναι ένα σημαντικό θέμα, ειδικά αν δεν μένεις σε μεγάλη πόλη ή πας επαρχία συχνά. Εμένα δεν μου λείπει ιδιαίτερα αλλά θα φροντίσω το επόμενο κινητό μου να έχει..
Για το note 3 τώρα, όσο και να είναι υποδεέστερο, ακόμα είναι σειράς "Mi" συσκευή, θα έχει και την ανάλογη υποστήριξη πιστεύω..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H sso έγραψε:
Θα αντιπαρέλθω το σχόλιο του νυφιτσιου αραχνιάρη και θα σου προτείνω να κοιτάξεις και το htc u ultra όπως και meizu m6 note αν μιλάμε για αγορά Ελλαδά ή το meizu pro 6 plus αν μιλάμε για αγορά από Κινά Kimovil.com
Το mate 10 lite θα σου πρότεινα να το αποφύγεις. Αδικαιολόγητα ακριβό για αυτά που δίνει. -
Η gcam παίζει μόνο σε SD?
Στα Χαβάϊ δεν παίζουν έτσι;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Δεν είδα κάτι για kirin soc.
-
Σε SD από σειρα 6ΧΧ σε 625 και νεότερα και από σειρά 8ΧΧ σε 820 και νεώτερα, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο Αντρέας..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Γιατί τέτοιο χαρακτηρισμό Ανδρέα "Θα αντιπαρέλθω το σχόλιο του νυφιτσιου αραχνιάρη"?
Σωστά τα λες Σωκράτη. -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Σε SD από σειρα 6ΧΧ σε 625 και νεότερα και από σειρά 8ΧΧ σε 820 και νεώτερα, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο Αντρέας..
Και στον 430 παίζει. Γενικά παίζει στους πρόσφατους snapdragon. Ενδεικτικά μερικοί ειναι 430, 435, 650, 652, 630, 660, 820, 821, 835 κλπ
Σωκράτη τσέκαρε λιγο τα κινητά που σου λεώ. Κανένα τους δεν χρειάζεται gcam αφού έχουν εξαιρετικές κάμερες και ειδικά htc u ultra και meizu pro 6 plus ειναι άριστα από κάθε άποψη. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Γιατί τέτοιο χαρακτηρισμό Ανδρέα "Θα αντιπαρέλθω το σχόλιο του νυφιτσιου αραχνιάρη"?
Σωστά τα λες Σωκράτη.
Γιατί μιλάς απαξιωτικά για την σουπερ ντουπερ κινητάρα. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
...
Σωστά τα λες Σωκράτη.
Ανδρέα για αιτιολόγησε λίγο για τα meizu...Τα κοίταξα κι αυτά...αλλά κάπου κόλησα....Β20 δεν έχουν κι αυτά ε;
Το meizu Pro 6 Plus βγαίνει στα 172,63€ με ένα κουπόνι και priorityὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
...
Σωστά τα λες Σωκράτη.
Ανδρέα για αιτιολόγησε λίγο για τα meizu...Τα κοίταξα κι αυτά...αλλά κάπου κόλησα....Β20 δεν έχουν κια υτά ε;
Το meizu m6 note παιζει κατα καιρούς στα 165 ευρώ με το παζάρεψε το του κωτσόβολου και εννοείται πως εχει 800αρα
Το meizu pro 6 plus νομιζω δεν εχει 800αρα.
Αν μπορείς να ανεβεις σε χρήματα στα 295 ευρω που εχει το htc u ultra ειναι πραγματικα κινηταρα. Έχει ίσως την πιο δυνατή κάμερα σε αυτά τα λεφτά, με οθονάρα 5.7 ιντσες 2K αναλυση, gorilla glass και snapdragon 821. Αλλα σε αυτονομία μάλλον σαν το le max 2 πρέπει να ειναι. -
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Σωστά τα λες Σωκράτη.
Μα δεν μίλησα απαξιωτικό παραθέτω τα πράγματα ως έχουν. Μπορούν να συγκριθούν ο 835 με 660 ή τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μεταξύ τους. Απλά το Mi Note 3 είναι αυτή την εποχή η καλύτερη επιλογή κινητού σε σχέση τιμή-απόδοση. Και εγώ αυτό θα έπαιρνα για την γυναίκα μου.
@sso Για τους επεξεργαστές.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0