Magic WormHole
-
-
...θα πάει μια μέρα να κάνει σκι κ κ αυτός κ θα πάθει τα ίδια με τον άλλονα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Είναι και κάποιο άλλο, αλλά δεν θυμάμαι ποιο!!!
Mi mix 3/3s ;
Σε επισκεφτηκε και εσενα;
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
...θα πάει μια μέρα να κάνει σκι κ κ αυτός κ θα πάθει τα ίδια με τον άλλονα!!!
Παγκόσμιες Ημέρες - Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου -
Καλημέρα
Υ.Γ τελικά αυτό το Λέοντος κάνει δουλειάYou may think you can fly - but you better not try -
Καλημέρα λουλούδια!!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Καλημέρα ζωύφια.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Εγώ πάντως του είχα κάνει την καλύτερη των προτάσεων του Σωκράτη
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Και θα συμφωνήσω εδώ με τον Χρήστο @paylidisc ότι για Κινέζικο κινητό (αγορά από Κίνα) το πολύ 200-250€. Παραπάνω δεν λέει, γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχει εγγύηση.
Και σε κάθε περίπτωση καλό είναι ό,τι λέμε κατ' ιδίαν να μην τα δημοσιοποιούμε.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Οκ Σωκράτη την δική μου πρόταση δημοσιοποιήσα. Δεν είπα κάτι άλλο. Τώρα κατά τα άλλα και το ξέρεις, πως είναι απόλυτα σεβαστή η άποψη σου περί το όριο αγοράς για κινητό απο Κίνα. Στην ουσία αυτό που δημοσιοποιήσα με κάποιο χιουμορ ότι είμαι διαθετειμένος σε φίλους απο εδώ που εμπιστεύομαι και τους ΓΟΥΣΤΑΡΩ να κάνω μια ευκολία παραπάνω. Χωρίς περιστροφές..
Αν παρόλα αυτά και μετά τις εξηγήσεις μου είσαι ακόμα παρεξηγημένος.... ζητάω και συγγνώμη διότι δεν ήταν στις προθέσεις μου να σε κάνω να νιώσεις άβολα -
OFF TOPIC ALETR
ΦΡΟΥΡΑ!! ΦΡΟΥΡΑ!! ΦΡΟΥΡΑ!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Αν παρόλα αυτά και μετά τις εξηγήσεις μου είσαι ακόμα παρεξηγημένος.... ζητάω και συγγνώμη διότι δεν ήταν στις προθέσεις μου να σε κάνω να νιώσεις άβολα
Απλά όταν γίνεται αναφορά σε κάτι που έχει ειπωθεί, αν δεν είναι πλήρης η αναφορά πολλές φορές οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Οπότε και η άλλη πλευρά μπαίνει στην διαδικασία να δώσει εξηγήσεις και διευκρινίσεις.
Όλα καλά λοιπόν...συνεχίζουμε!!!
Τελικά τί έκανες το πούλησες;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0