Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Magic WormHole
-
-
Καλησπέρα ρεμάλια της τρούπας.
-
Ντροπή σου, ντροπή σου με πληγώνεις δεν θα το αντέξω
Direct News - ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Δίκασαν τον Μελισσανίδη με 12 χρόνια καθυστέρηση για λαθρεμπορία και το αδίκημα... είχε παραγραφεί! -
-
Μήτσο η προσφορά μου ισχύει στην υπενθυμίζω, 115 ευρώ με έξοδα αποστολής δικά μου, σκέψου το για ένα κινητό μονοπυρηνο χωρίς δακτυλικό.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Νομίζω και η προσφορά του Μήτσου στον Ανδρέα δεν είναι άσχημη.
Ας το σκεφτεί καλύτερα ο Ανδρέας. Τουλάχιστον θα ξέρει σε τι χέρια θα βρίσκεται το εργαλείο του!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Κοιτα μεταξύ φίλων κάτι καλύτερο γίνεται. Ίσως μπορώ να του το αφήσω 220 ευρώ (2 μηνων ολοκαινουργιο κινητο είναι) και να βολεψει και τον Γιώργο με 115 ευρώ.
-
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
-
Δίκαιη προσφορά Ανδρέα σκουλήκισια
-
Εμένα πάντως μόνο αν με πλήρωνε κάνα πενηντάρικο (με δικά του μεταφορικά) ο επίτιμος, θα έπαιρνα το τέως μπρίκι και νυν κουλό μονοπύρηνο.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Antretng έγραψε:
Κοιτα μεταξύ φίλων κάτι καλύτερο γίνεται. Ίσως μπορώ να του το αφήσω 220 ευρώ (2 μηνων ολοκαινουργιο κινητο είναι) και να βολεψει και τον Γιώργο με 115 ευρώ.
Με τέτοια τιμή θα μ' ενδιέφερε κι εμένα!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0