Magic WormHole
-
-
Τελικά πάλι εγώ σαν (μην πώ) στο τέλος έτσι; Μπράβο ρε παίδες καλα τα καταφέρατε
Αντρέα άλλα μου έλεγες εχθές σε pm. -
Ρε Γιάννη ξεκόλλα εσύ θα παρεις το meizu. Στα παιδιά είπα μια ιδέα να βολευτουμε όλοι. Αλλά πέσατε όλοι και σφαχτηκατε για ένα ψωροκινητο. Έλεος.
Θα πάρω τότε του Βασίλη και θα δώσω το δικό μου στο Σωκρατη να τελειώνει η υπόθεση. Βασίλη τα θες σήμερα; Πάμε επί της ευκαιρίας μια μπύρα να γίνει και η συναλλαγή. Έλα pm -
εεεεεε
εεεεεε
ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ??
δε θέλω εγώ τις ναυΑΡΧΙΔΕΣ, τι να τις κάνω...
Αντρέα το νεο prixelόφωνο με 220-ΚΛΕΙΣΑΜΕ!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
εεεεεε
εεεεεε
ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ??
δε θέλω εγώ τις ναυΑΡΧΙΔΕΣ, τι να τις κάνω...
Αντρέα το νεο prixelόφωνο με 220-ΚΛΕΙΣΑΜΕ!
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Εντάξει @sso ξέρεις ότι οι προτάσεις μεταβάλλονται αναλόγως των συνθηκών. Μην κανεις έτσι. Στην τελική την είχες την ευκαιρία σου... Τώρα είναι του Μήτσου
πολύ σωστός ο Βασίλης.
την είχατε κ την χάσατε την ευκαιρία σας κύριε (με κ-->κουτσούνικο)
Ο/H spideman3 έγραψε:
Άργησες Μήτσο έκλεισε η συμφωνία μεταξύ Ανδρέα,Βασίλη, Σωκράτη.
Ξεμεινες με το μουλάρι μονοπυρηνο χωρίς δακτυλικό αλλά με faceunlock και με μαϊμού οθόνη.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ρε ξεκολλατε μια παρέα είμαστε.
Απλά αν είναι να τρωγεστε για ένα κινητό, ας το πάρει ο Σωκράτης σε νορμάλ τιμή. Εγώ για καλό το δινα να βολευτουμε όλοι (γιωργος,Μήτσος κλπ) και όχι να τρωγομαστε.
Βασίλη έχεις pm -
ναντα και τα pm πίσω από το σκουληκοκέλυφος μου!!
η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά στον που την έχει...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Οκ, εγώ παραιτούμαι από όλα....Δεν πειράζει κάντε όπως νομίζετε.Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
σιγά μην πάρω και εγώ μεταχειρισμένο εργαλείο...
το φωςμεσαστοκουτι το χει με 230...
απο κει θα το πάρω!!!!
Σωκράτη, πάρτο...μεταχειρισμένο!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0