Magic WormHole
-
-
Ειρήνη, έχεις την τιμητική σου τις τελευταίες μέρες!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καταραμένη εξυπνάδα...
Εκεί που άρχισα να γράφω "ευχαριστώ για την τιμή, όποιος θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του μπορεί να στείλει gadgetάκια στην παρακάτω διεύθυνση..." κατάλαβα ότι λες για την χωματοομίχλη και no gadgets for me -
Ο/H billucky έγραψε:
Το φάγαμε το τελωνείο μας!! Παραγγελία από ali με epacket,αναγραφόμενη τιμη στο δεμα 20usd,ζητησαν αποδεικτικά πληρωμής,πραγματικό κοστος 31,13€,καπέλο 22,47€!!
Στην υγειά μου
Εμένα, καμία δεκαριά πακέτα τώρα τελευταία, μου έρχονται όλα έτσι:Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εσύ που έχεις εμπειρία στη κατανάλωση-τοποθέτηση οθονών πάρε και κάνα μετρητή ραδιενέργειας.
Η Mi πάντως έχει χιούμορ έβγαλε τα κατάλληλα Wallpaper
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
-
Καλημέρα παίδες!!!
Καθαρά είναι σήμερα γιατί χθες ήταν σαν να φορούσες κίτρινα φίλτρα...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Η γεμάτη χάρη φωτογράφιση αυτού του άντρα, μας άφησε άφωνους - NewSide.gr | NewSide.gr
Κινητήρας με 4 turbo για την Hennessey Venom F5 των 480 km/h | NewsAuto.gr
Έγινε και αυτό: H νύφη άργησε 45 λεπτά να πάει στο γάμο και ο Παπάς μας άφησε άναυδους με αυτό που έκανε | NewsDaily
7 κινήσεις που "ανάβουν" όλες τις γυναίκες στο κρεβάτι. Στην 4η, καμία Δεν μπορεί να αντισταθεί. | Casual Life
Σε αυτή την πόλη της Σικελίας οι πρόσφυγες έδωσαν ξανά ζωή
Για πρώτη φορά, μετά από 54 χρόνια η «απαγορευμένη» ταινία της Αλίκης (video) | E-Radio.gr Θέματα
katerina-papoytsaki-i-pio-seksi-ellinida-ton-00s-pics-vids
«Τα 13 περιστέρια» – Μία αληθινή ιστορία των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών μέσα στην Τουρκία - ΠΕΡΙΕΡΓΑ - STRANGE
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βρέ σκουλήκια, τον πήρατε χαμπάρι τούτονα εδώ; Μόνο αυτό δεν είχα ακούσει ακόμα..
Προσοχη !! Η οθονη του μοντελου Redmi 5A ειναι ραδιενεργή !!.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Βρέ σκουλήκια, τον πήρατε χαμπάρι τούτονα εδώ; Μόνο αυτό δεν είχα ακούσει ακόμα..
Προσοχη !! Η οθονη του μοντελου Redmi 5A ειναι ραδιενεργή !!.
Θεός σχωρέστον δεν μάθαμε ποτέ αν ήταν original, εγκάθετο ή μαϊμού σκουλήκι.
Ο χθεσινός μέχρι να ξεκαθαριστεί ότι δεν έχει μολυνθεί ή ότι δεν έχει σχέση με τον συχωρεμένο δεν τον καλούμε στην τρούπα.
Πάντως έχει βάλει υποψηφιότητα για σκουληκαντέρα.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Δεν τον κάλεσα πουθενά, απλά έκανα γνωστό το νήμα. Δεν έχω καμία ευθύνη στο τι θα συμβεί εκεί.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0