Magic WormHole
-
-
Καλή όρεξη @Alex_MLT το παρακάτω δεν έχει σχέσει με το ραδιενεργό κινητό.
Ο Διογένης και ο απατεώνας
Ο διαβόητος για τις απάτες του διαχειριστής της περιουσίας τού τυράννου των Συρακουσών Διονυσίου, κάλεσε τον Διογένη για να του δείξει την καινούργια πολυτελή κατοικία του.
Αηδιασμένος ο Διογένης μπροστά στον πλούτο και τη χλιδή του σπιτιού τού απατεώνα, αισθάνθηκε την ανάγκη να φτύσει. Στράφηκε, λοιπόν, ο κυνικός φιλόσοφος κι έφτυσε στο πρόσωπο του ιδιοκτήτη.
– Δεν βρήκα -είπε- σ’ αυτόν τον πλούτο και την πολυτέλεια γύρω μου, φτηνότερο τόπο για να φτύσω.
Από εδώ Ιστορικά Ανέκδοτα - Ο Διογένης και ο απατεώνας -
Καλή όρεξη Αλεξ
-
Μάρκο αυτό το τραπέζι είναι έξω από τα νερά σου. Έτσι δεν είναι?
-
Έχει ένα "τύπο" που δεν έχω εγώ, είμαι πιο πατροπαραδοτος.
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Δεν είναι ολόκληρη βρε, το στήθος μόνο σερβίρεται.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Τα ίδια λέμε με το συμπάθιο πάλι.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
-
Αν είχε κεφάλι να σκεφτεί και πόδια γιά να τρέξει δεν θα ήταν στην πιατέλα φέτες...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
νομίζω, δεν το πιάσατε το "πνεύμα" του Αντρέα, το ανήσυχο μάλιστα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0