Αλλα όλο κωλοτουμπες. Στο thread μέσα δεν εγραψε ποτέ ότι του το είπε η αρχή να μην το ανεβάσει ακόμα.
Magic WormHole
-
-
Και τώρα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Για μένα πάντως και αλήθεια να λέει κάνει μπαμ ότι δεν το κάνει και τόσο αλτρουιστικα. Έτσι δεν προστατεύεις κόσμο. Μόνο ντόρο κανεις. Και αν πραγματικά περιμένει αποτελέσματα ας έκανε το post μετά την ανακοίνωση τους μαζί με ολο το υποστηρικτικό υλικό.
-
Συνφωνώ Γιώργο, με την διαφορά ότι εγώ ΔΕΝ του έστειλα ΠΟΤΕ πμ. Ότι έχω να του πώ, του το λέω δημόσια.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Οκ τότε Άλεξ. Ας ρίξουμε το επίπεδο πάλι, φθάνει τόση σοβαρότητα, εδώ Τρούπα.
Αλέξη το μήνυμά σου τροποποιήθηκε, και νομίζω πως θα καταλάβεις τον λόγο.
-
Οκ, δεκτό αρχηγέ.
Αν θέλεις, σβήστο εντελώς @MIUI_ART, τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν προσφέρει τίποτα απολύτως η όλη κουβέντα.
Λάθος μου που το ανέβασα, αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Ήταν μεγάλος ο ..πειρασμός.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Το διάβασα όσο άντεχα μετά έκρινα ότι δεν άξιζε της προσοχής μου.
-
Και εγω διέγραψα μόνος μου τα 3 μηνύματα σχετικά (και το λίνκ), δεν υπάρχει λόγος και δεν θα ξανασχοληθώ με το θέμα.
Σσσωωωσττοοος.............. OTE TV vilage ταινία με τους Doors.
-
Άντε, αρκετά τα έκανα κ@λ@ σήμερα εδώ μέσα, ξύπνησα και το αφεντικό νυχτιάτικα. Καλό ξημέρωμα παλικάρια.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0