Ποιο soc έχει? Snapdragon, MTK? Και από πυρήνες πόσους?									

Magic WormHole
- 

- 
			Πυρηνική μκια είναι.  
 Ούτε καν φλας δεν έχει. 
 * Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
- 
			Ντεν κρειαζεται φλας ο συγκεκριμένος αισθητήρας καρντιά μου!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

- 
			Γιατί; Λόγω της φωτεινής προσωπικότητας σου που φωτίζει τα πάντα;   
 * Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
- 
			Που να ξερες κ πως είναι κ το επίθετο μου ρε φίλε!!!     Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

- 
			Καλημέρα καθάρματα. Επιτιμε ήρθε η ώρα σου, απεδειξα με αποδεικτικές αποδείξεις που αποδεικνύουν ότι αποδεικτικά είμαι χειρότερος από εσένα. Ώρα να αναλάβω διακυβέρνηση. 
- 

Με το φλας καρφώνονται οι upscirts φώτο.Ο/H Alex_MLT έγραψε:Ούτε καν φλας δεν έχει.
 Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. 
- 

- 

Γλόμπος DemetriosΟ/H demakhs έγραψε:Που να ξερες κ πως είναι κ το επίθετο μου ρε φίλε!!!     
  Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι. Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

- 
			....σχεδόν...κοντά έπεσες!! Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

- 
			Φ..... ΗΣ?   
- 
			Φ....ας Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

- 

Μοιραστείτε- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0