Magic WormHole
-
-
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Γκρινιαρες αντρες με τα μπερδεματα και τα κινητα...
Τελικα θα ξανανταλλαξουμε με Σωκράτη μιας και δεν μας βολεψαν.
Δεν αντεξα το λογισμικο της meizu.
Σωκράτη, δεν πιστεύω να το είχες αφήσει στον αέρα όλο αυτό, δε σ έχω για τέτοιον.
Εδώ 4 λάστιχα καταφαγωμένα μου στείλες κ με έβαλες να φτιάξω έντυπο παράδοσης παραλαβης, αλλιώς δεν το αποδεσμεύε η μεταφορική!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παίδες ο βονσταλ-ντουανγκης, άλλαξε τιμές. Όσοι προλάβατε!!!!
-
Αυτό που παρατήρησα στην τρούπα είναι ότι το έθιμο τηρήθηκε με σκουληκίσιο τρόπο.
Όλο το χρόνο βλέπεις ότι πλάκα (μλκ) θέλεις, αλλά την πρωταπριλιά όσα γράφτηκαν μέχρι τώρα είναι σε γενικές γραμμές αλήθεια.
Κάποιοι ευχήθηκαν από το πρωί για καλημέρα.
Κάποιοι όντως ψώνισαν από Vonstall.
Κάποιοι τελικά έχουν (μετά που έγινε της ανταλλαγής το κάγκελο) τα τηλέφωνα που είχαν.
Κάποιοι νόμιζαν το Redmi 5A για ραδιενεργό αλλά δεν είναι.
Άντε να τελειώνει η πρωταπριλιά να επανέλθει το επίπεδο στα γνωστά χαμηλά γιατί σήμερα ξενερώσαμε.
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Ο/H billfot έγραψε:
Παίδες ο βονσταλ-ντουανγκης, άλλαξε τιμές. Όσοι προλάβατε!!!!
-
Μονο το redmi note 5 2+16 έμεινε, τ άλλα τα σηκώστε ρε θηρία??
-
Ο/H billfot έγραψε:
Μονο το redmi note 5 2+16 έμεινε, τ άλλα τα σηκώστε ρε θηρία??
-
Το πρώτο μόνο...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ασε ποιος σε βλεπει να παραλαμβανεις τα κινητα οταν σκασουν μυτη θα βουλιαξουν τα δωδεκανησα απο xiaomi...καλα ρε παιδι μου μετοχος εισαι?
-
Φερνω κ καμποσους Αλέκους...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Φερνω κ καμποσους Αλέκους...
Με κάθε καλαμπόκι ένα Note 5 (ή καλώδιο) δώρο και με κάθε Αλέκο ένα καλαμπόκι δώρο.
Χρυσές δουλειές θα ξεπουλήσεις και θα πάρεις ένα Meizu 16πύρηνο, 4x4, turbo με 5πλή κάμερα να τη βγείς και στον Ανδρέα και το Σωκράτη.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0