Το Huawei Mate 20 εμφανίστηκε με τον Kirin 980 στο AnTuTu | Techblog.grΟ/H Alex_MLT έγραψε:
Σιγά μην βγάζει και 500 χιλιάδες σκορ. Εκτός και αν κατάφεραν να βάλουν μπαταρία 10000 mah.. ή το σκορ βγαίνει σε κάποιο ειδικό turbo mode του soc..
Magic WormHole
-
-
ΔΕΝ θέλω να το διαβάσω. Ξέρω ακριβώς τι θα είναι γραμμένο εκεί.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
ΔΕΝ θέλω να το διαβάσω. Ξέρω ακριβώς τι θα είναι γραμμένο εκεί.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Έχω δώσει πολλές χιλιάδες κλικ στο techblog, εδώ και μια δεκαετία.
Όσο για τον kirin 980, εδώ θα είμαστε όταν θα ανακοινωθεί. Θα δούμε με ποιο set up θα βγει τελικά σε μαζική παραγωγή (και με τι τετραψήφια τιμουλα)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ξεκινησα μια, φαινομενικά, εύκολη διαδικασία στο pc της sister, πριν 5 περίπου ωρες, γιατί το pc κολλουσε κ έκανε κ random reboots.
Να μην έχει factory data το ρημαδι να ξεμπερευω...
Είχε επάνω 3 αναλογικούς δίσκους κ έναν ssd, όπου κ είχε εγκατεστημένα τα win10.
Μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες εγκατάστασης των win 7 από φλασάκι εγκαταστασης κ μια προσπάθεια μέσα από τα wn 10, να φορμάρω το δίσκο κ να τα περάσω από κει τα 7ρια, έκανα κ μια τελευταία προσπάθεια, αποσυνδέοντας ολους τους αναλογικούς δίσκους.
Μιλάμε για ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ!!!
Τον φορμαρα κανονικά (ενώ μέσα από τα 10-ρια δε μου την εδίνε ως επιλογή κατά το μενου εγκατάστασης, λογικό) κ πέρασαν κ τα 7-ρια αέρας!
Μετά προσπαθησα να συνδέσω κ τους αναλογικούς δίσκους κ κατά την εκκίνηση ξεκινούσε το check/scandisk. Μετά τους δοκίμασα έναν έναν. Αποδείχτηκαν οι 2 προβληματικοί, αλλά το μυστήριο λυθηκε!!
Αύριο μεθαύριο θα εφαρμόσω το αγαπημένο μου fomat data κ στο kenzo της....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν ήταν ανάγκη να τα κάνεις όλα αυτά σκοτεινέ άρχοντα του φορμάτ. Αν υπάρχει αναλογικός δίσκος με πρόβλημα ( ή που να έχει πέσει σε consistency mode) ρίχνει πολύ την ταχύτητα. Μπορούσες να τσεκάρεις τους δίσκους πριν κατεβάσεις όλο το σύστημα. Τέσπα. Γιαυτό όμως είσαι "ό" άρχοντας του φορμάτ όλα τα σφάζω όλα τα φορμάρω.
-
...πλήρη όμως εεεεε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Είχε όσο έπρεπε (είμαι κουδούνι).
Παραπάνω Αλατι-ΠΙΠΕΡΙ εδώ:
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
(Βαρυστομαχιασμενος Πασχαλίδης)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Καλημέρα σας, επιστροφή και πάλι στα συνηθισμένα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0