Κοσμοσυρροή βλέπω σήμερα στο νήμα. Εκτός και αν όλοι βλέπετε το ντέρμπι Λαθρεμπόριο Πετρελαίου (ήταν κατηγορούμενος δεν έφθασε ποτέ στο ακροατήριο παραγράφηκε) με Γιγαντόσωμο Δικηγόρο (έτσι αποκαλείται ο πρόεδρος της ΑΕΛ στα ΜΜΕ Β. Ελλάδος).
Magic WormHole
-
-
Πετάχτηκες κ χάλασες τη νιρβάνα του νήματος...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Έκλεισε ο τελικός ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για να δούμε θα λήξη αυτός ο αγώνας............. θα υπάρχει το γήπεδο μετά ή θα το κατεδαφίσουν.
-
αν γίνει καλός σωματικός έλεγχος, ΣΕ ΟΛΟΥΣ, κατά την είσοδο στο γήπεδο, υπάρχουν πολύ καλές πιθανότητες και να λήξει και να μην το κατεδαφίσουν!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο καλός έλεγχος θέλει ώρες ποιο νωρίς να γίνει η προσέλευση των φιλάθλων. Αλλιώς θέλει μηχανήματα x ray που φυσικά δεν παίζει. Οπότε δεν θα υπάρχει γήπεδο μετά το πέρας του αγώνα.
-
οι από "μέσα" όμως είναι λίγοι...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Οι "επιστήμονες" των γηπέδων όμως ποιο εφευρετικοί.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Οι "επιστήμονες" των γηπέδων όμως ποιο εφευρετικοί.
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Κ@λ@φ@ρδ@ δεν έχει όρια σε αυτή την ομάδα τσούκου τσούκου στο αθόρυβο, μουλωχτά νταμπλ ο έχω καβούρια στην τσέπη μου.
-
-
Καταραμένο γήπεδο το ΟΑΚΑ για τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να κάνει μεγάλη εμφάνιση η ομάδα και να πάρουμε το κύπελλο, όπως το 2001 στην Φιλαδέλφεια με ΟΣΦΠ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0