Αυτό με την αλοιφή τόχα πάντα απορία. Αν βάλεις νυκτός τη μέρα ή ημέρας τη νύχτα τι γίνεται γιά;
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕχεις καεί από χέρι. Σάντουιτς παραγγέλνεις, αλλιώς έχεις έναν ωραιότατα στόχο στην πλάτη, παλιοαθηναίε.Ο/H Antretng έγραψε:
Όταν ειμαι Θεσσαλονίκη παίρνω μόνο πίτα γυρο να μην έχω δράματα...![]()
Ο/H Antretng έγραψε:
Fuck it... Θα την βγάζω με πίτσα...
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Όταν στη Θεσσαλονίκη παρήγγειλα τηλεφωνικά πίτσα και με ρώτησαν με τι την θέλω και είπα τα κλασσικά τυρί, ζαμπόν, μανιτάρια ... μου την έφεραν με φέτα. Όταν του την πέταξα στα μούτρα μου είπε φεύγοντας ο ντελιβεράς ότι έπρεπε να πω κασέρι.
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Καλά ε.... 7-8 μήνες παρέα με το Mi5s και μόλις ανακάλυψα ότι με διπλό γρήγορο πάτημα του αριστερού hardware button... εναλλάσσονται οι τελευταίες 2 εφαρμογές που άνοιξες (από όλες όσες έχεις ανοιχτές στο παρασκήνιο).
Πσσσσσσ!!!!
Ο/H demakhs έγραψε:
... άρχισε να μου πετάει σφάλμα στην οθόνη το yellow pages στα καλά καθούμενα...ούτε rom άλλαξα, ούτε τίποτα...
Άντε συνεννοήσου τώρα...Ο/H spideman3 έγραψε:
Το yelloe page είναι bug της συγκεκριμένης rom. @demakhs εδώ η λύση Yellow Pages Error Fixed!!!! - Redmi Note 4 - Mi Community - Xiaomi
Αφού δεν μπορούμε do it τότε............... μαζί σου και σε αυτή την περιπέτεια.Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Ο/H Antretng έγραψε:
Fuck it... Θα την βγάζω με πίτσα...
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Όταν στη Θεσσαλονίκη παρήγγειλα τηλεφωνικά πίτσα και με ρώτησαν με τι την θέλω και είπα τα κλασσικά τυρί, ζαμπόν, μανιτάρια ... μου την έφεραν με φέτα. Όταν του την πέταξα στα μούτρα μου είπε φεύγοντας ο ντελιβεράς ότι έπρεπε να πω κασέρι.