Magic WormHole
-
-
Καλημέρα ζωύφια
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλημέρα καλημέρα!!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
-
Καλημέρααααααααααααααααααα σε όλους
Επιτέλους η πολυπόθητη Παρασκευή έφτασε!!Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Καλημέρα boy's and girl. Σήμερα δεν έχει κάποιος γενέθλια ή ονομαστική εορτή να του ευχηθούμε?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Η αδερφή μου, ευχαριστώ που μου το θύμισες!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Να τα εκατοστήσει Μητσάρα.
Να την χαίρεστε.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
ΝΗ αδερφή μου, ευχαριστώ που μου το θύμισες!!!!
Ο/H demakhs έγραψε:
Καλημέρα παίδες και παιδουλαYou may think you can fly - but you better not try -
Ασε κ πάω την καρφί κ για format data...όσο κ αν προσπαθώ να απεξαρτηθω, είναι αδύνατον!!
Δε δουλεύει ο proximity sensor κ ελπίζω να μην είναι θέμα hardware.....ΓΚΟΥΡΟΥΑΜΠΙΕ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το co-magazino co-worms
Ο Σειρηνάκης κάλεσε τον... Τραμπ στα «Οσκαρ» πορνό που θα γίνουν στην Ελλάδα
Δεν μπορούσε να μην έχει κάποιον επίτιμο καλεσμένο στα «Οσκαρ» της βιομηχανίας πορνό ο Δημήτρης Σειρηνάκης και έτσι αποφάσισε να καλέσει τον... Ντόναλντ Τραμπ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο εμπνευστής των Sirina International Erotic Awards, όπως είναι η επίσημη ονομασία της διεθνούς ερωτικής διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Tae Kwon Do, το Σάββατο 5 Μαΐου, έστειλε πρόσκληση στον Ντόναλντ Τράμπ, καθώς είναι ευρέως γνωστή η αδυναμία που τρέφει για τις όμορφες γυναίκες.
Ο κ. Σειρηνάκης, λοιπόν, έστειλε την πρόσκληση ηλεκτρονικά στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, παγώνοντας, όπως αναφέρει η εφημερίδα, τους υπαλλήλους.
Σύμφωνα με την πρόσκληση ο Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να απαντήσει μέχρι την Τρίτη, έτσι ώστε να επιβεβαιώσει την παρουσία του.
Να σημειωθεί πως στα «Οσκαρ» της βιομηχανίας του πορνό θα έρθουν οι καλύτερες πορνοστάρ από όλα τα μέρη του κόσμου, όπως η Τόρι Μπλακ, η Αλέξις Τέξας και η Αμίρα Αντάρα.
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Καρδαμύλη, ένα «διαμάντι» της μεσσηνιακής Μάνης - CNN.gr
Απίστευτα επεισόδια: Τσάκισαν με κλωτσιές και καρέκλες γυναίκα σεκιούριτι!
Εκπληκτικές εικόνες από τους τυφώνες του πλανήτη Δία (video) | E-Daily.gr
Υπόγειο καταφύγιο: Το «μυστικό» του Λυκαβηττού, που πολλοί λίγοι γνωρίζουν | SDNA
Δείτε ποιος Θεός του Ολύμπου είστε σύμφωνα με το ζώδιο σας - NewSide.gr | NewSide.gr
Αυστραλία: Δωδεκάχρονος πήρε την πιστωτική των γονιών του και πήγε μόνος του στο Μπαλί
Η υπέροχη ιστορία της σοκολάτας των παιδικών μας χρόνων που επιμένει ακόμα ελληνικά | Posts Face24
Porsche 911 για πέταμα έγινε εκθεσιακή! (+video) - AutoGreekNews
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0