Magic WormHole
-
-
-
Αμα μου κάνει τον ντιλ ο @osalonikios με τον δικό του, σας στέλνω το θρυλικό πριξελ να του τα βγάλετε τα ... άντερα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Τεχνικό για το πείραμα έχω φίλο κολλητό αλλά Mi5S δεν υπάρχει.
Στο παλιό μου το Redmi pro λέτε να μπαίνει; Sony κάμερα έχει και αυτό. Να στείλω και εγώ το δικό μου να δοκιμάσει ο τεχνικός.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
@spideman3 Αμα του βρώ εγώ κάμερες από 5S δεν γίνεται η δουλειά; Όλο και κάποιο σκοτωμένο 5S θα βρούμε, σιγά μην πάρουμε το μπρίκι του Μήτσου δηλαδη..ελεος
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H demakhs έγραψε:
Αμα μου κάνει τον ντιλ ο @osalonikios με τον δικό του, σας στέλνω το θρυλικό πριξελ να του τα βγάλετε τα ... άντερα!!
Ψέματα μου είπε ο Τάκης;
Καλησπέρα κόσμεYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H demakhs έγραψε:
Αμα μου κάνει τον ντιλ ο @osalonikios με τον δικό του
Εδώ προσπαθούμε να σώσουμε ένα πατέρα από τις απαιτήσεις του γιο του, τελείωσε την Β΄λυκείου με 19.6 σε δυο εβδομάδες ξεκινάει τα φροντιστήρια για την Γ΄λυκείου και πανελλήνιες.
Σώστε τον γιατί τον βλέπω να παίρνει το Mi Mix 2S από το δίκτυο της info. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Άμα" τις τελευταίες ημέρες έγινε σούπα.
Μας έσκασε.
Δώστε το κατιτίς βρε στο παιδί...έρανο κάνει δεν το έχετε καταλάβει? -
Ο/H Thracia έγραψε:
Το δικό σου δεν είναι με την κάμερα του Redmi note 4?
Ψέματα μου είπε ο Τάκης;
το έκανε εγκατάσταση ο Τάκης στην αρχή η τσάμπα και τώρα η θολούρα. Μήτσο σε έπιασαν κότσο εν αγνοία σου.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δώστε το κατιτίς βρε στο παιδί...έρανο
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H Thracia έγραψε:
Το δικό σου δεν είναι με την κάμερα του Redmi note 4?
Ψέματα μου είπε ο Τάκης;
το έκανε εγκατάσταση ο Τάκης στην αρχή η τσάμπα και τώρα η θολούρα. Μήτσο σε έπιασαν κότσο εν αγνοία σου.
Nα κάνουμε ένα έρανο στο facebook βρε παιδιά, τόσο και τόσοι άλλοι κάνουν.. ένα 4Α θα του το πάρουμε στην χειρότερη..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0