Magic WormHole
-
-
ΚαλημέραὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Καλημέρα άχρηστα σκουλήκια και χρησιμότατε Άρχηγε.
Μετά από μια κουβέντα χθες το βράδυ με τον ιδιοκτήτη του Prixel imitation διαπίστωσα πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος αυτό το τηλεφωνο και να είναι νορμαλ.
Μέχρι χθες ήθελε 200€ κι από χθες επειδή θυμήθηκε την θήκη θέλει 210€.
Έτσι όπως πάει το πράγμα μέχρι αύριο θα θυμηθει και το ρεύμα που έχει κάψει για να το φορτίζει...
Κοζανίτες!
Απαπαπαπαπαπα.
Even dead i will fight. -
Καλημέρα παίδες.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
-
Φήμες λένε πως ψάχνει για παπά.
Τώρα δεν ξέρω αν το θέλει για τρισάγιο ή για να κάνει την ακολουθία της Ανάστασης.
-
210 το παραχυμενο, 2 χρονώ τηλέφωνο, όταν υπάρχει ο Ιάσωνας με 240, ο Χαβάης p 10 plus κ ο se se se seμε 260..
Άσε μας κουκλίτσα μου πες του....εκ μερους μου!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλό μεσημέρι χαβαλεδορεμάλια.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλό μεσημέρι και από μένα σε όλους τους σκουλικοφίλους...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Είπαμε. Κοζανή!!!!
Η μοναδική πολή της Ελλάδας στην οποία οι Εβραιοι δεν έκαναν περιουσία.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0