Η επιλογές που έχεις είναι δύο: το παίρνεις στο χέρι και το πετάς απέναντι σου στον τοίχο ή κατά "λάθος" το έχεις στο μαγιό και γίνεται τροφή για τα ψάρια.
Magic WormHole
-
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Και ένα επίκαιρο θέμα που κολλάει στο whyred...Σαν το κουμπάκι του Kim Jong Un δεν είναι;
Γατάκια, αυτά τα κάνει (από μόνος του) ΜΟΝΟ ο Επίτιμος και πρίν 30 χρόνια ο Πελέ.
...ΣΤΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Όχι ότι θα σας είχε η Xiaomi ελεύθερους να αλωνίζετε.
-
Εμ, έλα μου ντε. Ευρωπαϊκές εκδόσεις και global εκδόσεις μου θέλατε. Δεν σαν αρέσανε οι κινεζιές...
ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Σαν να μου φαίνεται ότι προσπαθούν να ανακόψουν τις πωλήσεις τους , δεν προλαβαίνουν με την παραγωγή...
-
Έχετε συνάψει Σύμφωνο Συμβίωσης;;;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μηπως θα πρέπει να ΧΑ προτιμήσει το Χαβαη p10 plus με τα 250?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και ναι και όχι. Αν όντως πήρες το γιατίκόκκινο, θα το ευχαριστηθείς. Απλά ξεχνάμε τα φλασαρίσματα.
Ο/H demakhs έγραψε:
Μηπως θα πρέπει να ΧΑ προτιμήσει το Χαβαη p10 plus με τα 250?
Στάλθηκε από το MI 8 Sultan Edition μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
... το γιατίκόκκινο...
Κλέφτη!!!!
Στάλθηκε από το MI 8 Sultan Edition μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0