Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Magic WormHole
-
-
-
Ελα μου ντε, πες του τα, δίπλα σου είναι...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Το αρχιπίγκου πρότεινε κ mi note 3, μην είσαι κολλημένος μηλαράς!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Καινούρια τηλέφωνα παίρνουμε όταν είναι...καινούρια...όχι όταν κυκλοφορούν 1,5 χρόνο!
Το Mi Note 3 δεν το κοιτάω καν. Μπορεί να είναι τηλεφωνάρα αλλά όταν υπάρχει απέναντι Mi_SKETO τότε εγώ πάω προς sketo με κλειστά μάτια.
Να και το δωράκι στην κυρά:
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Mi6 και εγώ. Απ' τη στιγμή που τον βολεύει το μέγεθος.... Τα έχω πει καιρό τώρα..... Και επεξεργαστή χρυσάφι.....
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Καλό το mi note 3 . Τηλεφωναρα αλλά το mi 6 καλύτερο. Πιο ολοκληρωμένο.... Με υποστήριξη που φυσάει σαν mi σκέτο που είναι..... Μόνο μείον το 5.2 αλλά από την άλλη πιο κινητό. Όχι παντόφλα.... -
Κοντευετε να με πείσετε βρε μπαγασικα!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Εμείς λέμε λέμε...ξανά λέμε...ξανά μανά λέμε...και μετά το καλοκαίρι πάλι εδώ θα είμαστε να λέμε...
Αλλά άμα ΑΥΤΟΣ πάρει κινητό...εμένα να με χ€σ€τ€. Το έχουν καταλάβει και οι πλέον άπιστοι.
Για πάμε:
Αρχηγέ...Mi6, Mi Note3, Mi8se, Redmi Note 5, Μi-σιχτίρ....? Σε ποιό απ 'όλα θα σταματήσει η βελόνα αυτήν την εβδομάδα;
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0