καλημερα σας.
Magic WormHole
-
-
Καλημέρα σε όλο τον κόσμο!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Μια πίσω πλάτη περιμένω , το ανταλλακτικό της κάμερας έχει έρθει κ έτοιμος ο Ρομποκοπ!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Καλημέρα παιδιά, καλή καυτερή εβδομάδα να έχουμε.
Ο/H demakhs έγραψε:
κ έτοιμος ο Ρομποκοπ!
Δεύτερον για να μην τυραννάς άδικα κόσμο κατέβασε το telegram από εδώ: Telegram Messenger για υπολογιστή έχει και portable version. Κάνε εγγραφή εδώ Telegram: Contact @pixelexperiencechat είναι το PixelExperience - Official chat και ρώτα τους ποιο twrp χρησιμοποιούν στο Mi6 και ποιο magisk. -
Δεν το κάνεις εσύ για μενα, μιας το πρότεινες??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Δεύτερον για να μην τυραννάς άδικα κόσμο κατέβασε το telegram από εδώ: Telegram Messenger για υπολογιστή έχει και portable version. Κάνε εγγραφή εδώ Telegram: Contact @pixelexperiencechat είναι το PixelExperience - Official chat και ρώτα τους ποιο twrp χρησιμοποιούν στο Mi6 και ποιο magisk.
@demakhs
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H demakhs έγραψε:
Δεν το κάνεις εσύ
-
@das_krimi
Σχετικά με αυτό το post. Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών παντού και πουθενά θα με βρεις. Είμαι large τύπος και τώρα πάω για χαλάρωση σε παραλία με θέα δίποδα ερπετά
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα στους εντός και στους εκτός
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Δίποδα ερπετόμορφα, τα ερπετά αν είχαν πόδια δεν θα έρποντο....
Πάντως εγώ ανταλλάζω τον Μαθουσάλα με το MI5 σου και τα έξοδα δικά μου .. άμα είσαι largeΠότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0