Magic WormHole
-
-
Ο/H tzifos έγραψε:
Ψάχνεις κινεζικο τηλέφωνο σε China version με China rom,
-
Ο/H demakhs έγραψε:
έφτιαξα και τον, πρώτο κ μοναδικό μου, οδηγό τότε μάλιστα...τον έχω στην υπογραφή μου!!
-
Ρε σεις το Mi8 TM edition θα βγεί με Snapdragon 450??? Έχει βγάλει με SD 845, 710, 660 ώρα είναι για το SD450!!!Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
-
Μυστήριο με τα 200 αγάλματα που βρέθηκαν στα Ιμαλάια - Ποιος τα δημιούργησε (βίντεο) | Pronews
Διασταυρώσεις και διαβάσεις… που αλλάζουν τους δρόμους | Perierga.gr)
Ένας κουβάς υπήρξε η αφορμή για έναν πόλεμο |ANEXIGITO.EU / ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ)
Μπούρκα με... μπούρκα πιάστηκαν πέντε γυναίκες - Το παιδί της μίας πέφτει στον δρόμο
SpaceX: Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος ο πρώτος «τουρίστας» στη Σελήνη – Makeleio.gr
Τρομακτικό τροχαίο: Φορτηγό φορτωμένο με μπύρες πέφτει πάνω σε σταθμό διοδίων (vid) | Newsbomb
10 σκηνές τρόμου που μας τσουτσούριασαν για τα καλά - RatPack.gr
Έγινε viral ο πανηγυρισμός/πτώση του παίκτη της Ζυρίχης στην τάφρο (video/pics) - Viral - Viral Video | sport-fm.gr: ΣΠΟΡ FM 94.6
Nonews-NEWS: Αυτό είναι το πιο ακριβό ουίσκι στον κόσμο...
Ζοφερή προειδοποίηση για το ανθρώπινο γένος από τον J. Assange: «Αυτή η γενιά θα είναι οι τελευταίοι ελεύθεροι άνθρωποι» – Τι αποκαλύπτει ο «εγκέφαλος» των Wikileaks - Triklopodia -
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Παρελαβα 18 οποτε το χασαμε το doa... ελπιζω να μην προκυψει ζητημα.
Σε ευχαριστω για την ενημερωση. -
Λόγω εξαιρετικών συνθηκών (όπως εντόπισε ο @makis1024 πλέον αναφέρουν ότι η συσκευή δεν δέχεται OTA) και με δεδομένο ότι είναι ακόμα κλειστή η συσκευασία, μήπως να κάνεις μια απόπειρα επιστροφής?
Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. -
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Λόγω εξαιρετικών συνθηκών (όπως εντόπισε ο @makis1024 πλέον αναφέρουν ότι η συσκευή δεν δέχεται OTA) και με δεδομένο ότι είναι ακόμα κλειστή η συσκευασία, μήπως να κάνεις μια απόπειρα επιστροφής?
Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
-
Το doa έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις με σφραγισμένη συσκευασία. Πώς ξέρεις ότι δεν είναι λειτουργικό το τηλέφωνο?
Αυτό που ήθελες ήταν το δικαίωμα υπαναχώρησης (που είναι επίσης 3 ημέρες).
Τους εξηγείς πως τη συσκευή την αγόρασες γιατί διαφήμιζαν ότι έχει global rom με ota updates, ενώ μέχρι να φτάσει στα χέρια σου άλλαξαν τα δεδομένα.
Γενικά είναι συνεννοήσιμο το κατάστημα. Αν έχεις σκοπό να το επιστρέψεις και να παραγγείλεις την global version θέλω να πιστεύω πως δε θα αρνηθούν. -
-
Καλή τύχη στις διαπραγματεύσεις
-
Μηπως νααααα ... στέλνατε εμένα??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0