oneplus έχει εγγύηση μόνο αν αγοράσεις από το επίσημο δίκτυο της. Αλλιώς έχεις εγγύηση καταστήματος. Ότι δηλαδή γράφει ο Χρήστος @pavlidiscΟ/H spideman3 έγραψε:
Την καλημέρα μου

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούoneplus έχει εγγύηση μόνο αν αγοράσεις από το επίσημο δίκτυο της. Αλλιώς έχεις εγγύηση καταστήματος. Ότι δηλαδή γράφει ο Χρήστος @pavlidiscΟ/H spideman3 έγραψε:
Ti καλορίζικο ρε συ Ανδρέα , καλορίζικο θα του λέγαμε εάν έπαιρνε Xiaomi !!!!Ο/H Antretng έγραψε:
Παντως η εγγύηση της oneplus μετράει. Ισως η μόνη εταιρεία πλέον που σε καλύπτει ακόμα και με ξεκλειδωτη συσκευή.
Κατά τα άλλα, αν το πήρε φτηνά δεν βαριέσαι. Καλορίζικο Μήτσο.![]()
Οποτε τωρα τι λεμε;Ο/H takisfrag έγραψε:
Ti καλορίζικο ρε συ Ανδρέα , καλορίζικο θα του λέγαμε εάν έπαιρνε Xiaomi !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα για να είμαστε ευγενικοί απλά δεν του λέμε τίποτα το περνάμε στο ντούκου !!!Ο/H Antretng έγραψε:
Οποτε τωρα τι λεμε;Ο/H takisfrag έγραψε:
Ti καλορίζικο ρε συ Ανδρέα , καλορίζικο θα του λέγαμε εάν έπαιρνε Xiaomi !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]()
Τάκη παραφέρεσαι στο φιλαράκι μας τώρα. Κανόνισε γιατί είναι ικανός να σε καταντήσει υπάλληλο του ξέρεις πως, χωρίς μισθό. Άσε που και εσύ έβαλες το χεράκι σου να πάει στην 1+ μετά από αυτά που τράβηξαν κάποιοι μέχρι να σετέρει τα δυο Mi 8. Κοινώς με τρόπο πονηρό τον ξεφορτώθηκες και θα τον φορτωθούν άλλοι. Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο Τάκη γλιτώσαμε.Ο/H takisfrag έγραψε:
είμαστε ευγενικοί απλά δεν του λέμε τίποτα
Ναι αλλά κάποιοι των ξεφορτώθηκαν και χαίρονται, πανηγυρίζουν.Ο/H makis1024 έγραψε:
Άσε τώρα θα ψάχνει για ported rom miui για oneplus6 , και twrp by @geoanto555