Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
Magic WormHole
-
-
είναι θαυματουργό το βότανο μποιζ εντ (πλέον) γκερλΖΖΖΖΖΖΖΖ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Kαλημέρα σε όλα τα σκουλήκια και όλες τις κότες.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Βάλε το δίπλα στο 1+6 , να το δει η γυναίκα να δούμε τι πουλιά πιάνει... καλημέρα
-
Θέλουμε μια σελφι του Μήτσου. Γιατί πρέπει να είναι πλέον κάπως έτσι, από το ξύλο
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
θα την πάω και σε κινέζικο σήμερα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ευκαιρία να κάνεις τον Κινέζο και χαλαρά να ακουμπήσεις δίπλα στο ...φιδέ το 1+6.
Αν πει κάτι, χτυπήσου τι βλακεία έκανες και χάλασες την έκπληξη. Γιατί πήρες αυτό το σαπάκι, για να της δωσεις πχ. το prixel -
....μόνο μη το βουτήξει στη γλικόξινη σάλτσα!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Λοιπόν τύπε που δεν συμβιβάζεσαι ποτέ ή εμφάνισε το στην ψύχρα και ότι γίνει (my choice) ή βάλτου ένα ραγισμένο screen protector και εμφάνισέ το και ότι γίνει επίσης, αφού έχεις θέμα.
Αλλιώς στείλτο σε μένα που δεν έχω τέτοια θέματα -
Ο/H demakhs έγραψε:
θα την πάω και σε κινέζικο σήμερα...
Πούλα το όπως τα Mi8.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα σε όλους!
Δείξ΄της τα ίδια μαθηματικά που έδειξες και σε μας, Μήτσο.
Για 60-80 ευρουλάκια δεν θα υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί... -
Μήτσο ή είσαι άντρας ή δεν είσαι.
Τι φλούφλικα πράγματα είναι αυτά;
Χτύπα το χέρι κάτω και πες ο άντρας μίλησε και ήθελε να πάρει τηλέφωνο.
Στο φινάλε όπως είπε και μια σοφή, ή τηλέφωνο θα άλλαζα ή γυναικά. Κι ευχαριστώ να λες που πήρα τηλέφωνο κι όχι την Ρουσλάνα.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0