Magic WormHole
-
-
Τη γυναίκα σου την προετοίμασες ψυχολογικά?
-
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Το 1+ μπηκε αγγελία, το επόμενο περιμένει καρτερικά στο καλάθι...
@spideman3
Μήπως συμβιβάζεται η κόρη με μεταχειρισμένο 1+6?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Δεν ήταν η πρώτη φορά. Ξεκίνησε από iphone και συμβιβάζεται με MI MIX2S
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
GBMPS2X64
άντε, καλορίζικο της μικρής...εκτός κ αν το προτιμάει σε λευκό, ίδια τιμή κ αυτό...327,55!!
μόνο το λευκό υπάρχει...τρέχα να προλάβεις μάστορα..
κ από banggood (το προτιμώ): Xiaomi Mi MIX 2S Global Version 5.99 inch 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon 845 Octa core 4G Smartphone Sale - Banggood.com
10M2S64CL3Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα στην παρέα.
Ερώτηση, τι καταλαβαίνετε από τις παρακάτω κινήσεις; (Τελικός προορισμός ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
19/10/2018, 18:24:22 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ--------------------------------------> ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ)
19/10/2018, 13:40:02 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ -------------------------------------> ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
19/10/2018, 09:30:20 Κ.Α.Τ.----------------------------------------------> ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
19/10/2018, 05:59:51 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)---------> ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
Τελικά που πάει; Θεσσαλονίκη ή Λάρισα; -
Θα πάει Λάρσα κ θα επιστρέψ'Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Θεσσαλονίκη μέσω Λάρισας??? Θα φανεί αύριο.
Όσο βρίσκεται πάνω στο σωστό οδικό άξονα μην ανησυχείς. -
Κατς κατ, στραβάδ , που θας πεις και που θα πάει...
-
Ταξιδιάρα ψυχή το δέμα σου.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κ μένα, η πρώτη ανταλλακτική οθόνη του prixel ήρθε στην Κω μέσω Αθηνας--> τελωνείου Θεσσαλονίκης, όπου κ έκατσε κάνα δυο βδομάδες, μέχρι να αποφασίσουνε τι θα την κάνουνε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα καλά μου σκουλικακια!! Εύχομαι ένα καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!
Έχω ένα πρόβλημα στην παρακάτω κατηγορία οποίος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων!!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικόΗ ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Σου δίνω εγώ το 1+6 μου...πολύ ανώτερο, σε δύο μέρες στα χέρια σου κ κάτω από το όριο της εθνικής σου! (Άκου κει τους αλήτες, να χουν τόσο μικρό οριο κ να πάθεις τέτοια ζημιά)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0