Magic WormHole
-
-
Αραχνια, σε κάνει αυτό: Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper
(Με ταχύρυθμα μαθήματα της κινεζικής γλώσσας ή την βοήθεια του θείου γουγλη βεβαίως βεβαίως)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
καλημερα χρονια πολλα λαε της τρουπας.
-
Καλή σας μέρα και όμορφη Κυριακή! Φόρμουλα Day today
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα παιδιά, χρόνια πολλά. Δυσκολη ημέρα η σημερινή για τους εθνικοπροδότες πολιτικούς.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά , η ιστορία πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι του έθνους εάν θέλουμε να υπάρξει συνέχεια σε αυτόν τον τόπο, καλή Κυριακή να έχουμε !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
"Παλιοδικτάτορας" Μεταξάς, το ΟΧΙ, ο αστγος Καθενιώτης, δοσίλογοι και το Μέγαρον Μαξίμου | Defence-point.gr
28η Οκτωβρίου 1940: Γιατί ο Μουσολίνι επιτέθηκε κατά της Ελλάδος; | Greek National Pride)
"Ύψωμα 731" η φονικότερη μάχη του Αλβανικού Μετώπου- Πώς οι Έλληνες φαντάροι απέκρουσαν 18 ιταλικές επιθέσεις - TheCaller.gr
Πόσους νεκρούς είχε η Ελλάδα στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο - Αφιερώματα | News 24/7
Το τέλειο παγόβουνο -Απόλυτο ορθογώνιο μήκους 2 χλμ. σαν μάρμαρο [εικόνα] | iefimerida.gr
Το θρυλικό ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας που έγραψε ο Λοϊζος για την ταινία «Ευδοκία» - Ποιος ήταν ο 21χρονος οικοδόμος που το χόρεψε πρώτος
-
Εχω βουτήξει 3-4 σακουλάκια κουκουφρικες (
) κ παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον την lightinthebehind-άδα (φωσκολιάδα) στις χειροκίνητες!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έχει πέσει κανένα dislike? Ένα είδα το πρωί.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ένα μόνο ορατό...όλα τ' άλλα ήταν χοντρά, πνιχτά, μπινελίκια!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0