Τι πήρες τελικά ή θα πάρεις;
Magic WormHole
-
-
Ειρηνη, ανησυχώ, αντιδραση κουραπιέ είναι αυτή τώρα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Μ αυτά κ Μ αυτά, εκεί στις χειροκίνητες, κατέληξαν πως, τελικά, έκανα την καλύτερη επιλογή κινητού!
"Respect Demakhs please"
Συν ότι με το Mix2s θα γουστάρεις κάθε λίγο και λιγάκι να κάνεις factory reset.
Πάντα ένα βήμα εμπρός μας λες αλλά στην προκειμένη τρία βήματα πίσω.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καθε βδομάδα παίρνεις άλλο, έχω χάσει επεισόδια.
Ήταν ένα plus one, ήταν ένα mi 8... εκεί έχω μείνει
-
Έρχεται το Mix2s Ειρηνη μόλις το δει ο μικρός του γιος θα το ανάφερει στην ανώτατη ηγεσία (σύζυγος) θα το πουλήσει και θα πάρει το R6PRO.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Άντε με το καλό το mi mix 2s. Μ αρέσει αυτό το κινητό μέσα έξω. Αν ήταν και η μπαταρία του (όχι ότι είναι μικρή, αλλά έχω ψυχολογικά όρια
) στο 4άρι θα έψαχνα σπόνσορα να το πάρω
-
Πάρε καμιά καλή θήκη μόνο για το mix 2S γιατί αλλιώς θα έχουμε κηδεία σύντομα από ότι φαίνεται..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Έρχεται το Mix2s Ειρηνη μόλις το δει ο μικρός του γιος θα το ανάφερει στην ανώτατη ηγεσία (σύζυγος) θα το πουλήσει και θα πάρει το R6PRO.
-
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
οπότε δε θα μπορεί να διαμαρτυρηθεί.
-
Εκεινη η άτιμη η ορμόνη, η... Μουρμουρόνη φταίει!!!
Ειρηνη, δεν παίρνω κάθε βδομάδα άλλο, γυρίζω στη ρουλέτα τα χρήματα απ' το δώρο που μου κανε το φωςμεσαστοκουτί, μέχρι να κάτσει η...μπίλια!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αφού θα το πουλήσεις και θα πάρεις honor 8 στο τέλος !!! Καλημέρα σε όλους και όλες !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0