Magic WormHole
-
-
Καλημέρα σε όλο το ζωικό βασίλειο! Ακόμα και στα τρελαμένα σκουληκάκια.
-
Ησυχία βλέπω.. μάλλον όλοι είναι στης σκουληκοτρύπες και χωνεύουν το μεσημεριανό... Οπότε καλή σιεστα !!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Έχω πιει 3 καφέδες από το πρωί και το ματι επιμένει να μην ανοίγει.
Φτάσαμε στο σημείο να κάνουν νοθεία και στον καφέ.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!
Even dead i will fight. -
Μήπως εχτές το βράδυ είχες βγει και είχες πιεί και τίποτα κόκκινους ταύρους η τέρατα χωρίς ζάχαρη ..?? χαχαχαΗ ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
Εδώ και 23 χρόνια πίνω σταθερά τεκιλα.
Ταυράκια, χυμούς, κοκακόλες και λοιπές αηδιούλες ειναι για φλούφληδες και γι αυτούς που δεν ξέρουν ή νομίζουν πως ξέρουν.
Even dead i will fight. -
Εγώ σαν αθλούμενο σκουλήκι πίνω ως επί το πλείστον μόνο πρωτεινόσκονες..
Imgur: The most awesome images on the InternetΗ ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά όλα τα σκουλήκια στην τρύπα μας, νυχτώνει. Αρκετή τεμπελιά είχαμε δυο μέρες. Φθάνει τόση ηλιοθεραπεία και καφέδες. Προσοχή μας παρακολουθούν είναι παντού τα πίγκουιν.
=============== Μαρ 5th 2017, 5:02pm ===============
@manol80
Σαν καλό παιδί της θύρας 4 (ξέρω στεναχωρώ τον osalonikios) μπορείς και εσύ να γίνεις ένα σκληξ σαν εμάς.
=============== Μαρ 5th 2017, 5:29pm ===============
Worms, Penguin και λοιποί επιτέλους βρήκα για τον @takisfrag ένα σοβαρό avatar. Και του πάει του άτιμου ........ σκέτη γλύκα θα είναι το profil του.
-
Χαχαχα Γιώργο ευχαριστώ για το Άβαταρ μένω υπόχρεος !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0