Ένα έχω να δηλώσω, πως αμα μου ξανατυχει, θα τα ξαναΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΩ!!!!

Display Spoiler

Τωρα ο, αγνος κ άμεμπτος, Μαλτέζος θα αποχωρήσει για τρίτη ή τέταρτη φορά θιγμένος, προσβεβλημένος κ όλα τα σε -ένος, προς ένδειξη διαμαρτυρίας, μιας κ δεν ακολουθησα τις υποδείξεις του κ έφαγα τα λεφτα απ τους κινέζους...συνεταίρους του, θα συνεχίσει βέβαια να ρίχνει βλέφαρο καθημερινά στην τρούπα που απαξιει κ θα πετάγεται για να προσβάλλει χωρίς λόγο, με κάθε αφορμή, μιας κ δεν έχει θέση στην τρούπα... ούτε να την παρακολουθήσει πλέον μπορεί, αλλά ούτε η τρούπα εκείνον. Δύσκολο αυτό.
Το χιούμορ, έχει αποδείξει επανειλημμένως ότι το δέχεται μόνο όταν δεν τον ενοχλεί, όταν τον ενοχλεί μεταμορφώνεται κάτι άλλο ... πως μου ρθε στο μυαλό τώρα ο λόγος της πρώτης αποχώρησης του με εκείνη την περιπετεια που χε στο νοσοκομείο...
Τόσα topics έχει βρε μάστορα το φόρουμ, τι επιμενεις κ κολλάς στο πιο ... χιουμοριστικό?
Το χιούμορ, έχει αποδείξει επανειλημμένως ότι το δέχεται μόνο όταν δεν τον ενοχλεί, όταν τον ενοχλεί μεταμορφώνεται κάτι άλλο ... πως μου ρθε στο μυαλό τώρα ο λόγος της πρώτης αποχώρησης του με εκείνη την περιπετεια που χε στο νοσοκομείο...
Τόσα topics έχει βρε μάστορα το φόρουμ, τι επιμενεις κ κολλάς στο πιο ... χιουμοριστικό?
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!