Magic WormHole
-
-
Καλημέρα παιδιά! Καλό Σ/Κ.
-
....δεν το βλέπω....δεν το βλέπω!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Να μη το δεις ρε!!!!!!
Εμείς όλοι οι άλλοι Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Τι έπαθες chief;;;
Καλημέρα, έστω γιά τους υπόλοιπους!!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Μεταγγιση...σπερματος fortnite, νέα εγκατάσταση windows σε ssd...μαύρη είν' η νύχτα στα νησιά!!! Άστα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα παιδιά.
Πως τα μπερδεύεις ετσι τα πράγματα Μήτσο, μόνο εσύ ξέρεις.
Κάνε ένα σωστό σχεδιασμό να ξενοιάσεις.
Κάνε από το δισκάκι που πήρες ένα partition (αν το λαπτοπ δεν έχει δεύτερο δίσκο) καμμιά εκατοστή GB και πέστα D.
Κάνε μια ωραιότατη εγκατάσταση, καθαρή ,των win και βάλε τα απαρραίτητα προγράμματα και drivers κανονικά στο C.
Κάνε όλα τα παιχνίδια εγκατάσταση στο D.
Βάζε (ή πες να βάζει ο χρήστης) όλα τα προσωπικά αρχεία (φωτό, video, εγκατάσταση παιχνιδιών) στο D.
Fortnite και λοιπες βλακειούλες μπακαπάρουν και στο cloud τα saves έτσι κι αλλιώς, αλλά και να μην... αν χρειαστεί να σκίσεις το λειτουργικό, απλά αντιγράφεις πριν το φάκελο του χρήστη στο D, περνάς καθαρά win στο C, παίρνεις τα saves από το D τα αντιγράφεις στη θέση τους στο C, ρίχνεις μια εγκαταστασούλα από πάνω αν χρειαστεί κάνα παιχνίδι να περάσει dlls στο C κλπ.κλπ.
Αυτό για χειροποίητα.
Αυτοματισμοί για backup πάρα πολλοί (προγράμματα θα σου πουν τα παιδιά που χρησιμοποιύν windows και να σου βρω, θαναι απλα από search)
Aν θεωρείς ότι η παλιά εγκατάσταση ήταν άψογη, χτύπα ένα image και ρίχτο στο νέο σκληρό. Προγράμματα πάλι δεν ξέρω τι νέο παίζει στα windows. Τελευταία φορά που έκανα κάτι τέτοιο σε win, πάνε 10 χρόνια και τότε χρησιμοποιούσα το acronis true image (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη ή είναι ακόμη καλό. Tότε είχα βρει την υγειά μου, τα παιδια μικρά και ενα format τη βδομάδα τόχα να μην βαριέμαι)
Αυτά για αυτόματα.
Αυτά γενικώς
ΥΓ. Και στο linux τόσα χρόνια τώρα, ίδιο σύστημα έχω. Ένα φακελάκι προσωπικές ρυθμίσεις κρατάω από το home και τα υπόλοιπα είναι ...μαναχά τους παραπέρα και δεν πειράζονται από χρόνια.
Σε κάθε μέλος της οικογένειας που του κάνω ...υποστήριξη, έχω τo φακελάκι του με τα προσωπικά του βίτσια/ρυθμίσεις και τα πετάω μέσα μετά.
-
Τι καινούρια εγκατάσταση βρε μπούφο. Κάνεις κλώνο τον παλιο σκληρό στο σφαιράτο SSD και είσι έτοιμος.
Μισή ώρα δουλειά είναι κι αυτή γίνεται μόνη της.
Even dead i will fight. -
Αφού είναι μπούφος με πέταλα Θοδωρή.
Πνίγεται σε μια κουταλιά νερό.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Καλημέρα παιδιά, καλό σαββατοκύριακο να έχουμε.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δε με είπε κανένας πως να ζουμπηξω το 1 tera στα 240 giga όμως....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πιο αναλυτικά απ'οτι στο είπε η Ειρήνη δε γίνεται.
Αφού δεν το έπιασες Ούτε απο εκεί με το δεύτερο σκληρό δίσκο για τα παιχνίδια κτλ τότε δεν έχεις σωτηρία δυστυχώς και δε θα χωρέσουν ποτέ.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0