Εσύ όμως την πήγες στην Βουδαπέστη να της δείξεις τους Ιαγουάρους στον ζωολογικό κήπο , η Μήτσους την πήγε μέχρι τα Τρίκαλα με ένα τουτού που τους πάει δεν τους γυρίζει με λάστιχα Tiger Σερβίας και άσε την Νικολούλη να ψάχνει τον @takisfrag που είναι χωμένος ανάμεσα στα χαλιά και στα κιλίμια , που πρωί πάει στην δουλειά και φεύγει την άλλη ημέρα το βράδυ, χαχαχα σας τακτοποίησα όλους, ο πρώτος διδάξαντας που είχε μείνει με ένα Frankenstein Gemini και η γυναίκα @βί***υ είχε έναν Ιάσονα μπλε ήταν άλλος εεεε; @geoanto555 , όχι που θα μου γλίτωνες εσύ , χαχαχαΟ/H spideman3 έγραψε:
Τι γίνεται εδώ μέσα βρε. Το δήλωσε ο Μήτσος θέλει κινητήρα και να φθάσει τζάμπα στην Κω............ τι δεν καταλάβατε? Ποιος έχει Mi5 για τον εαυτό του και Mi8 για την γυναίκα? Εγώ έκανα το ακριβώς αντίθετο. Μήτσο όλα τα καταλαβαίνουν κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.
Magic WormHole
-
-
Θεϊκό Μανώλη ποστ. Τελικά εσύ είσαι πολύ πολύ ποιο μπροστά από τον Τζακ Νόρις & τον Μήτσο.
-
Μου χε πει ότι είχε ξεκινήσει τις ρακές...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Άρα μας απήγγειλε μια μαντινάδα. Αλλά από το πρωί είναι έτσι "Θεϊκά" ποστ ........... ε και πάλι είναι πολύ, πολύ μπροστά, μπροστά.
-
Δεν κατάλαβες, απ' το πρωί πίνει...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έτσι Μανώλη δώσε πόνο.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Τι γίνεται εδώ μέσα βρε. Το δήλωσε ο Μήτσος θέλει κινητήρα και να φθάσει τζάμπα στην Κω............ τι δεν καταλάβατε? Ποιος έχει Mi5 για τον εαυτό του και Mi8 για την γυναίκα? Εγώ έκανα το ακριβώς αντίθετο. Μήτσο όλα τα καταλαβαίνουν κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.
Καλημέρα σε όλους παιδιά υγεία πάνω από όλα με το καλό να δεχτούμε τον νέο έτος !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Άμα είναι να τον κράζεις δεν σου χρειάζεται χαλί , να σου πάρουμε μια ντουντούκα.
Και εγώ Τάκη έχω πήξει στο εορταστικό ωράριο... -
Καλημερα καλη βδομαδα και καλη χρονια σε ολους
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλημέρα παιδιά
Να φέρει τα καλύτερα σε όλους η χρονιά που έρχεται.
-
Καλημέρα παιδιά. Τελευταία μέρα του χρόνου τον φάγαμε και αυτόν.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0