Υπομονή Μήτσο................ ξεκίνα να μετράς αντίστροφα.
Magic WormHole
-
-
- Δεν σου ειπα οτι θα εχει και season 2 ,αλλα αυτη τη φορα θα το παιζει Σερβετας..
Χρηστός Πολίτης.
- Δεν σου ειπα οτι θα εχει και season 2 ,αλλα αυτη τη φορα θα το παιζει Σερβετας..
-
Στα 150 ευρώ ο eva ii pro, Evaggelia, καλα δεν είναι...η παραγγελία, εκαταχωρηθει, thanks για την ενημέρωση!!
Έτσι θα το παιδέψω κ με το αμάξι, που θα μου πάει, θα μου κάτσει κ αυτό, δε θα μου κάτσει?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ετοιμάστε μπόλικο μπόλικο ποπ κορν Γιατί θα χρειαστεί εκεί στο νήμα του Mi 8.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Με τον άλλον με τους κωδικούς που έχει θέμα? Μήτσο όρμα θα έχεις την πλήρη στήριξη μας.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Άσε με κ πάω να σκάσω.
Εχω δύο εισιτήρια για την παρασκευή, πάνω από τους vip, στο γαύρος-βαζελος στην γιουρολιγκ κ δε θα καταφέρω να φτάσω, απ' ότι φαίνεται με την πτανα τη Σοφία ...
Α, είδα ποιον εννοείτε....καλύτερα να μην εκφέρω άποψη, δεν είμαι προετοιμασμένος για παγωμένο banάκι...για -6 πάμε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δώστα ρε τα εισιτήρια Μήτσο σε Αθήνα μεριά να δούμε και εμείς κάνα ματσάκι.
Δε θα προλάβεις εσύ έτσι και αλλιώς.
Ναι αυτόν εννοώ Γιώργο και θα πάμε μαζί με το Μήτσο για βουτιά στα παγωμένα νερά του Αργοσαρωνικού μου φαίνεται για μπάνια παρέα.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Το παλεύει εδώ και πέντε ημέρες. Έτσι όπως το κόβω τον ήπιε. Πρέπει να είναι μια π@π@ρ@α που ενεργοποίησα στο MiA1 της κόρης. Βάζεις το pin της κάρτας sim, εφόσον το ενεργοποίησες (της google καλουδι είναι) σε ζητά ξανά κωδικό ή motivo που όρισες εσύ. Τον βάζεις και μπαίνεις στο λειτουργικό ξεκινάνε να τρέχουν οι τρεις τελείες κάτω Και φυσικά όταν ολοκληρωθεί σε ζητά τον κωδικό, pin, μοτίβο για να ξεκλειδώσει η αρχική οθόνη.
Ναι σίγουρα γιατί είναι περίεργο καράβι και ξερολας.
Αν τελικά δεν τα καταφέρω, γιατί είμαι αισιόδοξος εκ φύσεως, θα τα βγάλω σε δημοπρασία το απόγευμα της Παρασκευής...όποιος πρόλαβε, Τον Κυριο είδε!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μ - Α - Υ - Ρ - Α - Γ - Ο - Ρ - Ι - Τ - Η
πόσο χαμηλά θα πέσεις για πέντε δεκάρες. Αυτό το βαρέλι δεν έχει πάτο το άτιμο.... ..
Ρε τραχανά 9 παίζουν.
Τι απόγευμα λες??? Πότε θα προλάβει ο κόσμος να κανονίσει για να πάει?
Σοφία εκεί να σε χτυπήσει να έχει απαγόρευση απόπλου που θες και δημοπρασία για καμμένα εισιτήρια που θα τα πετάξεις έτσι και αλλιώς αν δε πας!! Φτου σου!!!Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Προτιμάω να τα φάω τηγανητά, παρά να τα δώσω τσάμπα!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0