Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Magic WormHole
-
-
-
Για το δεσοξυριβοζονουκλεϊνικό οξύ, μα γιατί?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Σήμερα 29 δεν ξεκλειδώνεις @Sasa25 ?
Σήμερα ΗΤΑΝ να ξεκλειδώσω ναι...Αλλά δεν είμαι έτοιμη ακόμα ψυχολογικά!Πειράζει; Δεν μπορώ να πάρω 1-2 μέρες να το συζητήσω με τον εαυτό μου πρώτα;
Ο/H makis1024 έγραψε:
Βρε Μανώλη, τουλάχιστον άμα λες ανέκδοτα που αφορούν εμένα, χτύπα ένα τηλέφωνο, να ξέρω να μπω να γελάσω!Φυσικά και ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ. Απλά δίνω λίγο χρόνο ακόμα στον εαυτό μου να συνηθίσει στην ιδέα ότι θα πρέπει ΠΑΛΙ να μπω σε όλη αυτή την διαδικασία...
@demakhs Εσένα πια τι να σου πω με τις εικόνες που ανεβάζεις; Ειλικρινά δεν έχω λόγια. Είσαι υπεράνω πάσης ανυπαρξίας..."You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..." -
Ναι βάλε όμως το κινητό σε fastboot mode και αφού ανοίξεις το mi unlock tool , τρέξε το και ξεκλείδωσέ το.
Τα υπόλοιπα τα κάνεις όταν αποφασίσεις μετά.
Καλημέρα.
Τι να αποφασίσεις δηλαδή , να του περάσεις την τελευταία global fastboot rom με mi flash και clean all, όχι clean all and lock.
Εάν τελικά σε περάσει η @Dimitra Kgianni σε όλη την διαδικασία θα με απογοητεύσεις. -
Καλημέρα σε όλους , τι έχουμε εδώ βλέπω ότι ο Μήτσος βάλλεται από το γυναικείο φύλο κατά ριπάς , μην τον παρεξηγείτε κορίτσια απλά δεν ξέρει ο άμοιρος να ξεχωρίσει ότι τα αστεία έχουν όρια , κατά βάθος είναι καλός τραχανάς έεεε καλό παιδί !!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μα τι λένε όλοι βρε κουραμπιέ, δεν καταλαβαίνω, τι έκανα πάλι???
Εσυ κατάλαβες???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Θα σου κάνω ιδιαίτερα ! εντελώς δωρεάν !!
Η μάλλον ακόμα καλύτερα θα σου κάνω αυτό που με συμβούλεψε κοινός μας φίλος
"Πάρε μια μπατονετα και καντου επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων Τάκη......."
Θα σου εφαρμόσω τον οδηγό σου
Format data !!!!
Δεν επανέρχομαι κουραμπιέ, δε σωνομαι με τίποτα, είμαι απ' τους ... ασω(σ)τους, δυστυχώς για όλους!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα στους κυρίους, κυρίες και στους ασω(σ)τους αλλά καλά παιδιά.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0