Διαφήμιση

Magic WormHole

• Καλό είναι που το μισείς. :D
      1. Το μίσος είναι πάθος και το πάθος με ένα κλικ πάει και στην αντίθετη κατεύθυνση. =O
      2. Το μισείς γιατί δεν είναι όπως θες τη στιγμή που το θες αλλά θα γίνει όταν έρθει η ώρα του. ;)
      3. Kαι να μη γίνει, ένα μαθηματάκι ζωής περί απαιτήσεων και επιλογών (όχι για τα κινητά απαραίτητα) θα το πάρεις :P
      4. Καλησπέρα :)
    • Magic WormHole

Μόλις το ξεκλειδώσεις και του περάσεις global ή xtrv θα τα αγαπήσεις και εσύ τα Xiaomamounia.
    • @fog Τι ωραία που τα λες πάντα βρε Ειρήνη μου! Ελπίζω να εκτιμούν τη σοφία σου, οι υπόλοιποι της παρέας! ;)
      @makis1024 Γιατί νομίζεις ότι είμαι μέσα στα νεύρα 2 μέρες τώρα; Χτες μου έβγαλε την ψυχή να κάνει confirm τα στοιχεία μου, μου έλεγε unknown error-1, couldnt get info, σήμερα τελικά μπήκε, αλλά δεν αναγνώριζε τη συσκευή και ξαναπέρασα drivers από την αρχή και την αναγνώρισε και σε κάποια φάση δεν προχωρούσε και προχώρησε μόνο όταν άνοιξα ταυτόχρονα το micloud από το πισί, για να μου πει στο τέλος τα ίδια στα κινέζικα που μου είπε και την τελευταία φορά! :cursing: Άσε που από τότε που πέρασα όλες αυτές τις αηδίες της Xiaomi ο υπολογιστής μου πάει σαν χελώνα με 3 σπασμένα πόδια και θέλω να κάνω φορμάτ και δεν μπορώ γιατί πρέπει να τελειώσω με το κινητό πρώτα...
      Edit: Όχι αποφάσισα οριστικά και αμετάκλητα ότι τα σιχαίνομαι με όλο μου το είναι και τέλος!
      "You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."
    • Διαφήμιση
    • Magic WormHole

Ο επιμένων νικά , δοκίμαζε κάθε ημέρα, το ότι έγινε ο υπολογιστής πιο αργός με driver που του πέρασες και ένα mi flash είναι άσχετο , ίσα ίσα που πήρε και αξία...
      Τρέξε με ανοικτό κινητό και συνδεδεμένο στον υπολογιστή σε fastboot mode ένα find device στο i.mi.com και ξαναδοκίμασε να ξεκλειδώσεις.
      @geoanto555 σου έχει τύχει σε whyred, με τα πάντα όλα, να αρνείται να ξεκλειδώσει παρόλο που έχουν περάσει οι αναγκαίες ώρες αναμονής για ξεκλείδωμα; (Αυτός είναι ένας από τους πέντε πραγματικούς δασκάλους , για εμένα)
    • Να το και το χιουμοράκι! Αχνοφάνηκε στον ορίζοντα! :lol: Στην περίπτωσή μου ο "υπομένων" νικά, όχι ο επιμένων! :P Ο υπολογιστής ήθελε ήδη φορμάτ, γιατί δεν πήγαινε και πολύ καλά, αλλά βαριόμουν να το κάνω και το καθυστερούσα και απλά μετά παρατήρησα ότι όταν πέρασα τα drivers κλπ και έκανα επανεκκίνηση με συνδεδεμένο το κινητό (ξέχασα να το αποσυνδέσω) σε fastboot mode, έπαθε έναν ντουβρουτζά και δεν άνοιγε και όταν άνοιξε, τα είχε λίγο χαμένα! :lol:
      "You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."
    • Magic WormHole

Μπήκα να σας πω πόσο αγαπώ τα Xiaomi μου και να σας πείσω
      Εάν ενοχλώ εάν ενοχλώ πείτε μου τα μηνύματα να σβήσω !!!!!
      Μάκη και Ειρήνη έχετε δίκιο
      Σάσα υπομονή και θα άλλαξες σύντομα γνώμη !!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Μπήκα να σας πω πόσο αγαπώ τα Xiaomi μου και να σας πείσω
      Εάν ενοχλώ εάν ενοχλώ πείτε μου τα μηνύματα να σβήσω !!!!!
      Μάκη και Ειρήνη έχετε δίκιο
      Σάσα υπομονή και θα άλλαξες σύντομα γνώμη !!!
      Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω γνώμη. Οτιδήποτε έχει να κάνει με την Xiaomi μέχρι τώρα είναι...πώς να το πω...σούπερ περίπλοκο και το software είναι buggy μέχρι εκεί που δεν πάει. Τίποτα ποτέ δε μου πάει σωστά,τουλάχιστον εμένα και έχω πια απελπιστεί.
      Υ.Γ.: Ωραία η παραλλαγή του Αντύπα! Μου έφτιαξε κάπως το κέφι! :)
    • Διαφήμιση
    • Magic WormHole

Μίλησα με @geoanto555
      Του περνάς παλαιότερο mi flash , πχ αυτό
      uc?export=download&id=1r7PhR2WO0H77FHEdPY8U0mNl_FGsvlvf
      και ξαναδοκίμασε να ξεκλειδώσεις, εάν δεν πετύχει πας σε φιλικό υπολογιστή εκτός σπιτιού και κάνεις την διαδικασία από εκεί , κράτα και τους driver σου μαζί σου και το mi unlock tool που σου είπα...
    • Εντάξει βρε Μανώλη. Ευχαριστώ πολύ για άλλη μία φορα...Τώρα θα πω κατά 99% κοτσάνα, απλά ας σιγουρευτώ... Αν αλλάξω έκδοση του MiUnlock, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξαναμετρήσει τις ώρες ξεκλειδώματος από την αρχή;
    • Magic WormHole

Καλησπέρα, καλησπέρα στο εξαγριωμένο γκόσμο.
      Sasa καλή μου έπεσες σε κακό ταϊμίνγκ. Διακοπές στην Κίνα τα παρατάνε όλα στο έλεος του Βούδα ή Κομφούκιου. Κάνε ένα φορμάτ στον υπολογιστή να ξεδώσεις. Και από Δευτέρα που επιστρέφουν τα Κινεζάκια ξανά δοκιμάζεις με την θετική αύρα του Κομφούκιου.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Καλησπέρα, καλησπέρα στο εξαγριωμένο γκόσμο.
      Sasa καλή μου έπεσες σε κακό ταϊμίνγκ. Διακοπές στην Κίνα τα παρατάνε όλα στο έλεος του Βούδα ή Κομφούκιου. Κάνε ένα φορμάτ στον υπολογιστή να ξεδώσεις. Και από Δευτέρα που επιστρέφουν τα Κινεζάκια ξανά δοκιμάζεις με την θετική αύρα του Κομφούκιου.
      Γιατί βρε Γιώργο μου; Τι σχέση έχει η κινέζικη πρωτοχρονιά; Με το χέρι, μου το ξεκλειδώνουν το τηλέφωνο; :lol: Απ'ότι φαντάζομαι, αυτοματοποιημένο πρέπει να είναι. Ο υπολογιστής θα φάει φορμάτ όταν ξεμπερδέψω με το κινητό. Δεν μπορώ να τρελαθώ με 2 πράγματα συγχρόνως! Άσε που βαριέμαι το σετάρισμα κλπ κλπ :lol:
    • Διαφήμιση
    • Magic WormHole

@makis1024 στο en.miui.com δεν υπάρχει κάπου ένα νήμα που δηλώνεις ότι έχεις θέμα με το ξεκλείδωμα και στο κάνουν αυτοί?
      Όλα έχουν σχέση με τους Κινέζους που μπλέξαμε.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk