Αυτός δεν τρώγεται με τίποτα , ότι και να του βάλεις συνοδεία.Ο/H geotzia έγραψε:
Τι να πω...θάτρωγα στα κάρβουνα το avatar του @demakhs σε νεαρότερη ηλικία βέβαια.
Καλημέρα σας!!!!
Magic WormHole
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Αυτός ο ΜπΑοΚ, ντύθηκε Ολυμπιακός αυτές τις απόκριες....ου ρε!!!!
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είστε περήφανοι που γίνατε χειρότεροι μας μπρε...μπράβο αραχνια και εις χειρότερα!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πονάει, πονάει .............
Ο Τσουκαλάς μωρό είναι αυτός ρε??? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ μπέμπη... ΧΑ ΧΑ ΧΑ Χ ΧΑΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Όταν κάποιος κερδίζει όλοι είναι χαρούμενοι και δεν βλέπουν τα στραβά.
Όταν καποιός χανει πάντα φταίνε οι διατητές, το χόρτο, η βροχή, ο αέρας, η τύχη και ο ανάπηρος τερματοφύακας ή center for της ομάδας που δεν κάνουν ούτε για καθαρίστριες στο Υπ. Οικ.
Έτσι ήταν κι έτσι θα είναι πάντα.
Το δύσκολο είναι να παραδεχτείς πως σε ευνοεί η διαιτησία.
Το αδύνατο είναι να παραδεχτείς πως έστησες εσύ παράγκα στην θέση της προηγούμενης.
Even dead i will fight. -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το ποιο δύσκολο είναι εσύ να παλεύεις μεταξύ κατηγοριών και να πρέπει να αποδείξεις στους οπαδούς σου ότι ίσως γίνεις το αφεντικό της πόλης γιατί μέχρι εκεί είναι τα όνειρα σου.
Ενώ η άλλη ομάδα της πόλης έχει ξεφύγει διοικητικά, οικονομικά και μπορεί να επηρεάζει καταστάσεις.
Το χειρότερο όλων το αγωνιστικό της τμήμα να κάνει πρωταθλητισμό και να μην ασχολείται με εσένα τον καημενούλη, δύσμοιρο, ταλαιπωρημένο ζηλιάρη γείτονα που δεν έχει που την κεφαλήν.
Πονάει...... πονάει...... πονάει ..........
Άιντες καλημέρα και καλό μήνα.
Όλοι εσείς του ΠΣΚ ακόμα δεν ξυπνησατε ??
Και Παρασκευή και Pay Day και πρώτη του Μήνα τι άλλο θέλετε ?
IT'S TIME TO DO THE FRIDAY DANS -
Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα σε όλους
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα καλό μήνα και καλή χώνεψη
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλό μήνα παιδιά, χωρίς βροχές ειδικά στην Κρήτη , όχι άλλο κάρβουνο...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0