Τι να κάνουμε είμαστε της μόδας μας προτιμούν και οι δυνατοί
Magic WormHole
-
-
Καλημέρα παιδιά , @demakhs ρε Μήτσο πάλι χώνεις την μύτη σου σε ξένα χωράφια ; Τι δουλειά έχεις στο νήμα του mi 8 ; Και στα χώνουν ! Άσε τα παιδιά να ψαχτούν με τις κάμερες τους ! Δεν σι πίανου !!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα καλημέρα.
Χρηστός Πολίτης.
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Καλημέρα παιδιά , @demakhs ρε Μήτσο πάλι χώνεις την μύτη σου σε ξένα χωράφια ; Τι δουλειά έχεις στο νήμα του mi 8 ; Και στα χώνουν ! Άσε τα παιδιά να ψαχτούν με τις κάμερες τους ! Δεν σι πίανου !!!
-
-
Takisfragoκοτιζει λίγο @takisfragοκότ το παλληκαράκι όταν του απευθύνομαι σε πρώτο ενικό κ δε μου δίνει, τελικά, να κατανοήσω τι εννοεί ο ποιητής, κομπλάρει το...μονό διαφορικό, πως το λένε βρε αδελφέ...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εμένα στο χωριό μου Μήτσο το λένε (γύρευε τη δουλειά σου ) εσύ πάλι βέβαια είσαι διαφορετική περίπτωση !!
Καλησπέρα παιδιά προτελευταία Κυριακή των αποκριών.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ενοχικοί και εποχικοί | HuffPost Greece
Η καταγωγή της σοκολάτας είναι τελικά κατά 1.500 χρόνια παλαιότερη, διαπίστωσαν οι επιστήμονες | LiFO
Όταν η Αθήνα είχε πηγές, ποτάμια και γεφύρια - Σπάνιες φωτογραφίες από μια άλλη εποχή (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Η γηραιότερη γυναίκα του κόσμου είναι από τη Βολιβία και έκλεισε τα 118! – 24NEWS.gr
Η πόλη της Ιταλίας που χτίστηκε από Κρητικούς και μιλάνε ελληνικά ~ casuallife.gr
Το ξυπνητήρι που φτιάχνει καφέ την ώρα που χτυπάει! – News.gr
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έλα μωρη ΜΠΑΟΚαρα
Χρηστός Πολίτης.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0