Magic WormHole
-
-
Μέρα...You may think you can fly - but you better not try
-
-
-
Καλημέρα σας!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Καλημέρα παιδιά.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ωραία μέρα σήμερα, παρέλαση, καφές, βόλτες, φαΐ, φύση, παραλία, βουνό, πλαγιές, πεδιάδες, οροπέδια κ όλη η ... γεωγραφία της έκτης τάξης!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα παιδιά , μια χαρά σε κόβω Μήτσο !!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κι εγώ κεραίες, καλώδια, κανάλια, τρύπες, συνδέσεις, βιδώματα, αεράκι, βόλτα στα κεραμίδια...
Χύθηκε κι ο καφές .....
Μια χαρά.
Τρέλα μιλάμε.
Edit. Αραχνιά @spideman3 έχω την εντύπωση πως άκουσα την φωνούλα σου στο ραδιόφωνο σήμερα. Θα έρθεις λέει Θεσσαλονίκη για να δεις τους επίδοξους πρωταθλητες με άλλους 3.
Even dead i will fight. -
Μετά από 30 χρόνια βρήκε τον Apple υπολογιστή του και δουλεύει | Techblog.gr
ΕΛΤΑ: Τέλος εποχής για τα παραδοσιακά γραμματοκιβώτια -Με τι θα αντικατασταθούν | iefimerida.gr
Οι ναζί τραβεστί στρατιώτες του Γ' Ράιχ | LiFO
Kίνα και Ινδία δενδροφύτευσαν έκταση όσο το δάσος του Αμαζονίου μέσα σε δύο δεκαετίες (pics & vid) | Plus: Διεθνή | gazzetta.gr
Ηikikomori: Οι σύγχρονοι ερημίτες του αναπτυγμένου κόσμου
H φωτογραφία της σφαγής του Διστόμου που δημοσιεύτηκε στο Life και συγκλόνισε τον κόσμο
Μπαγκλαντές: Το «χωριό του σeξ» ‑ Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο | E-Daily.gr
Την πρώτη του «σέλφι» με φόντο τη Γη έστειλε από το διάστημα το ισραηλινό σκάφος Beresheet
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΦΡΟΥΡΑ!!! ΦΡΟΥΡΑ!!! ΦΡΟΥΡΑ!!!
Συνελήφθη χρήστης του Facebook που έγραφε «το κλέβω» κάτω από αναρτήσεις άλλων χρηστών | ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΙΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Άσε τις φρουρές στην άκρη λέγεται πνευματική ιδιοκτησία. Το ίδιο έγινε στην Γερμανία σε σχολική εργασία έβαλαν μια φωτογραφία. Σε αναζήτηση στο ίντερνετ την είδε ο φωτογράφος και δικαιώθηκε στα δικαστήρια.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0