Στις καφετέριες να μαζεύεται ο κόσμος κυρίως οικογένειες να δει την νέα βιντεοκασέτα του Ψάλτη, Βουτσά, Μουστάκα και άλλων. Πολυτέλεια εκείνα τα χρόνια το βίντεο στα σπίτια. Πίτσες, τοστ, γλυκό (πάστα, μπαμπάς, τουλούμπα) στο τέλος, μπύρες οι γονείς και εμείς τα παιδιά αναψυκτικό.
Magic WormHole
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Στις καφετέριες να μαζεύεται ο κόσμος κυρίως οικογένειες να δει την νέα βιντεοκασέτα του Ψάλτη, Βουτσά, Μουστάκα και άλλων. Πολυτέλεια εκείνα τα χρόνια το βίντεο στα σπίτια. Πίτσες, τοστ, γλυκό (πάστα) στο τέλος, μπύρες οι γονείς και εμείς τα παιδιά αναψυκτικό.
Τότε ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα. Ο μαχαλάς σε όλο του το μεγαλείο.
Υπήρχε ρε παιδί μου ζωντάνια και η ΠΑΡΕΑ σε όλο της το μεγαλείο.
Τώρα όλοι έχουν κλειστεί στον εαυτό τους και μιλάνε μόνο με μηνύματα στο Facebook, και ας είναι δύο βήματα παραπέρα το σπίτι του ενός από του άλλου. -
Άλλη Ελλάδα τότε άλλη Ελλάδα τώρα. Διαφορετικοί οι Έλληνες τότε άλλοι τώρα οι Έλληνες. Ποιο ανθρώπινη χώρα κοντά στον συνάνθρωπο μας, τώρα το ακριβώς αντίθετο.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Εγώ θυμάμαι τον παππού μου να κοιμάται τα καλοκαίρια στο μπαλκόνι, να έχει ένα ραδιόφωνο στο παραθυράκι κι όταν τον ρώταγα γιατί δεν έρχεσαι μέσα να δεις τηλεόραση να μου απαντάει αυτός ο διάολος είναι η καταστροφή μας.
Τότε τον έλεγα γραφικό και παλιο μυαλό.
Δυστηχώς τώρα στο μπαλκόνι ούτε οι γάτες κοιμούνται και οι οθόνες γίνανε προέκταση του χεριού μας.
Αναπολώ τα 80's κι ας ήμουνα σπόρος.
Even dead i will fight. -
-
Έχω χάσει επεισόδια εδώ μέσα!
Εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε πρόσβαση στην πληροφόρηση.
Ήταν καθοδηγουμενη και με το σταγονομετρο.
Κοινώς υπήρχε άγνοια ή ήμασταν ντουρντουβάκια.
Ρωτουσες τον γείτονα ή τον γνωστό αν ήξερε σχετικά με αυτό που σε απασχολουσε.
Και αν ήταν κάτι σοβαρό, τον δάσκαλο ή τον βουλευτή που ούτε και αυτοί δεν ξέρανε την στραβομαρα τους αλλά τους αναγαγανε ως ειδήμονες, γνώστες, μέγα μαγιστρους κλπ κλπ.
Τα παλιά τα χρόνια δεν είχαν ρεύμα ήταν με γκαζολαμπες μένανε οικογένειες σε δύο δωμάτια και το τρίτο δωμάτιο ήταν μαντρι και αναγκαστικά μιλούσαν μεταξύ τους και λέγανε παραμύθια και δεισιδαιμονιες!
Αργότερα δεν είχανε τι να κάνουν και κάνανε σεξ για να το πω όμορφα.
Όμως σκοραρανε συνεχώς επειδή δεν ξέρανε από προφυλακτικά και αντισυλληψη και κάνανε 5-6-7 παιδιά στην κάθε οικογένεια με αποτέλεσμα να φοβούνται μετά να κάνουν σεξ γιατί όλο γκαστρονονταν η γυναίκα.
Αν σας αρέσει λοιπόν που σας βάζανε πετρέλαιο στα μαλλιά για τις ψειρες δεν έχετε παρά να πετάξετε κινητό ταμπλέτες τηλεόραση. Να φύγετε από την μεζονέτα να πάτε στο χωριό να πάρετε ένα σπίτι με δύο δωμάτια ( θα βρείτε πολλά που θα σας τα χαρίσουν κιόλας) και να πάρετε πρόβατα και κατσικια.
Ή μπορείτε απλώς να παραδεχτείτε ότι μεγαλωσατε και δεν σας αρέσει γιατί θα θέλατε να κινηγατε πιτσιρικες στα λιβαδια.
Είναι επιπονη η ενδοσκοπηση ή κατά άλλους κολονοσκοπηση.
Διαλεχτε και παίρνετε!
Ουγκ μα την καθιστή αρκούδα -
-
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
Ήταν καθοδηγουμενη και με το σταγονομετρο.
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
Κοινώς υπήρχε άγνοια ή ήμασταν ντουρντουβάκια.
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
Τα παλιά τα χρόνια δεν είχαν ρεύμα ήταν με γκαζολαμπες μένανε οικογένειες σε δύο δωμάτια και το τρίτο δωμάτιο ήταν μαντρι και αναγκαστικά μιλούσαν μεταξύ τους και λέγανε παραμύθια και δεισιδαιμονιες!
Αργότερα δεν είχανε τι να κάνουν και κάνανε σεξ για να το πω όμορφα.
Όμως σκοραρανε συνεχώς επειδή δεν ξέρανε από προφυλακτικά και αντισυλληψη και κάνανε 5-6-7 παιδιά στην κάθε οικογένεια με αποτέλεσμα να φοβούνται μετά να κάνουν σεξ γιατί όλο γκαστρονονταν η γυναίκα.
Αν σας αρέσει λοιπόν που σας βάζανε πετρέλαιο στα μαλλιά για τις ψειρες δεν έχετε παρά να πετάξετε ( θα βρείτε πολλά που θα σας τα χαρίσουν κιόλας) και να πάρετε πρόβατα και κατσικια.
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
γιατί θα θέλατε να κινηγατε πιτσιρικες στα λιβαδια.
-
Δε ξέρω τι είδες την τελευταία φορά που πήγες σε λιβάδι εγώ πάντως είδα καμιά 10αριά από τους επενδυτές της κυρα Τασίας.
Δυστηχώς καθέ βδομάδα που περνάω από λιβάδια την ίδια εικόνα έχω.
Η εποχή που στα λιβάδια είχε αγελάδες και πρόβατα έχει περάσει.
Even dead i will fight. -
Και στην Εγνατία επάνω περπατάνε ανεμελα.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0