Magic WormHole
- 

- 
			Πάλι δεν πρόλαβα να μπω ανάμεσά τους, με ένα λεπτό η διαφορά τους, καλημέρα και από εμένα.
- 
			Μιλάμε για πολύωρη συνεννόηση μεταξύ τους Μάκη ετσι;
 Μην τυχόν και μπούν ανάμεσα μας    
- 

- 
			Καλημέρα,Καλημέρα
 Η επιστροφή! You may think you can fly - but you better not try You may think you can fly - but you better not try
- 

- 

Σαν τις πινακίδες απο την τροχαία,λόγο 25ής ΜαρτίουΟ/H spideman3 έγραψε: You may think you can fly - but you better not try You may think you can fly - but you better not try
- 
			Σωστός αλλά από ποιον έπεσε η τιμωρία?

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- 
			εσύ κάπτεν Μπλέικ-Αμέρικα, ως τι ακριβώς ρωτάς???       Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

- 

- 
			Αεξάρτητος-ανεπιθύμητος-offtopic-περίεργος, εννοείς.....για να καταλάβουν οι υπόλοιποι, γιατί εγώ ξέρω...

Την έκανες τελικά, όπως το είχες προγραμματίσει....

Δικό σου:

"Ένας χασικλής και ένα λεπρός, βρίσκονται στο ίδιο κελί της φυλακής.
 Ο χασικλής "τραβάει" τζούρες κι ο λεπρός ξυνεται συνέχεια κι ο λεπρός ξυνεται συνέχεια 
 Σε κάποια στιγμή, ο λεπρός απ΄ το πολύ ξύσιμο στο πρόσωπο, κάνει κραααατς και του μένει η μύτη στα χέρια. Την κοιτάει λίγο και μετά την πετάει έξω απ΄ το παράθυρο.
 Ο χασικλής γουρλώνει τα μάτια, τραβάει μία τζούρα που κόντεψε να του κάψει τα δάχτυλα, αλλά δε λέει τίποτα.
 Η σκηνή επαναλαμβάνεται με τον λεπρό να κόβει και να πετάει το αριστερό του μάγουλο.
 Ο χασικλής μια απ΄ τα ίδια, αλλά πάλι δε λέει τίποτα.
 Μετά από λίγο, ο λεπρός κόβει (απ το πολύ ξύσιμο) το ένα του αυτί και την ώρα που το πετάει έξω, πετάγεται ο χασικλής:

- Φιλαράκι, τι έγινε, την κάνουμε σιγά σιγά?"Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

- 

- 

Μοιραστείτε- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0