Κατάλαβα..........θύμα του Survivor έπεσε πάλι το φόρουμ.
Magic WormHole
-
-
Φαντάσου να μην είχαν διαρρεύσει και τα αποτελέσματα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κατάλαβα..........θύμα του Survivor έπεσε πάλι το φόρουμ. Χαχαχαχαχαχ άμα διέρρευσαν και αποτελέσματα δεν βλέπω μέχρι αύριο το πρωί να μπαίνει κανένας.
-
Θετική ΑπάντησηΠάντως αυτόν το Χρανιώτη μόλις βγει υποψήφιος για αποχώρηση, θα τον μαυρίσω, με το που βρήκε το μικρό γεράκι που είχε πέσει από την φωλιά έψαχνε να βρεί ένα σκουλήκι να το ταΐσει.
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην demakhs ()
Αιτία: Μόνο εσύ θα μπορούσες να το σκεφτείς αυτό!!! Όλοι οι άλλοι, θα το θυσίαζαν το σκληκ για να ταΐσουν το καημένο το πουλάκι!!! -
Χαχαχαχαχαχα! Τι σου έκανε ο άνθρωπος;
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Κατάλαβα..........θύμα του Survivor έπεσε πάλι το φόρουμ. Χαχαχαχαχαχ άμα διέρρευσαν και αποτελέσματα δεν βλέπω μέχρι αύριο το πρωί να μπαίνει κανένας.
Πιο καλά να μην μπεί κανένας από το να μπουν και να κουβεντιάζουν ΑΥΤΟ..
Καληνύχτες απο εμένα, και όνειρα .. γλυκά..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Σε βρίσκω πολλή σωστό @makis1024 . Πρέπει να βγάλουμε ανακοίνωση, να καλέσουμε τις φιλοζωικές οργανώσεις να τον καταγγείλουν. Δηλαδή τα σκουλήκια δεν έχουν δικαιώματα? τι ρατσισμός θεέ μου .........
-
Μια κοντή είχε που όταν έσκυβε έκανε χαρούμενο τον λαό. Τώρα ξενέρωμα.
Even dead i will fight. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
με το που βρήκε το μικρό γεράκι που είχε πέσει από την φωλιά έψαχνε να βρεί ένα σκουλήκι να το ταΐσει.
-
Πολλά λες και πρόσεχε θα μας βρεις μπροστά σου και παρακάλα να είμαστε εμείς και όχι ο Αρχισκούληξ,
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Πολλά λες και πρόσεχε θα μας βρεις μπροστά σου και παρακάλα να είμαστε εμείς και όχι ο Αρχισκούληξ,
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0