Διαφήμιση

Magic WormHole

• Προτείνω ανακωχή για 5 λεπτά να συνέλθει ο Μήτσος και να μαζέψει τα κομμάτια του ( δεν χρειάζεται και παραπάνω ένα σκουλήκι)

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Για κόμη δεν ξέρω αλλά σε μια κόρη 30άρα με φράτζα και ψηλά "αμορτισερ" δεν θα έλεγε όχι.
      Βασικά ούτε εγώ θα έλεγα όχι...
      :D

Even dead i will fight.
    • Ο/H demakhs έγραψε:

@xestos αυτό το λες εσύ για να σπείρεις την διχόνοια!!
      ....στα ατρόμητα στρατά του Ρεμπέτ Ασκερ σκουληκοΠασά......
    • Διαφήμιση
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Προτείνω ανακωχή για 5 λεπτά να συνέλθει ο Μήτσος
      Έτσιιιιιιιι.
      Τα πιγκουινάκια προτέινουν και οι αρχηγοι αποφασίζουν.

Even dead i will fight.
    • Με τα ηλεκτρονικά μέσα είδα για τελευταία φορά τον Μήτσο...
      Καημένε .. Μήτσοοοοο..

Τελικά έγινε δείπνο.....

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Με τα ηλεκτρονικά μέσα είδα για τελευταία φορά τον Μήτσο...
      Καημένε .. Μήτσοοοοο..

Τελικά έγινε δείπνο.....

Ρε φίλε δεν μας καλούσες και εμάς να τσιμπήσουμε τίποτα !!!!

• Διαφήμιση
    • Όπως βλέπεις... άλλος τον τρώει...
      Εγώ "φίλους" .... δεν πειράζω..

• Ο/H osalonikios έγραψε:

Μήτσο στο λαιμό να του κάτσεις.
      χα χα χα χα χα χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΛΑ ΡΑ (άρχισα να κεκεδίζω με όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ μέσα!!)

Ενας ελεφαντας καθε μερα περναει απο ενα δρομο μεσα στην ζουγκλα οπου βρισκεται μια μεγαλη φωλια απο μυρμηγκια.

Καθε μερα λογο ογκου, δονησεων κτλ τους χαλαει την φωλια.

Τα μυρμηγκια αντιμετωπιζαν μεγαλο προβλημα αφου αντι να μαζευουν τροφη ηταν αναγκασμενα να επισκευαζουν το σπιτι τους...

Αποφασιζαν λοιπον να κανουν ενα συμβουλιο για να βρεθει καποιο τροπος. Στο συμβουλιο ακουστηκαν πολλες αποψεις αλλα επικρατησε η ιδεα οτι ο μονος τροπος ειναι να πεθανει ο ελεφαντας.

Ξεκινησαν λοιπον τις διεργασιες για εκπληρωσουν την αποστολη τους.

Για μερες φτιαχναν σπαθια και ασπιδες. Φτιαξαν ωραιες και δυνατες πανοπλιες και δυνατα σχοινια...

Η μεγαλη μερα εφτασε και ηταν πρωι πριν ακομα σηκωθει ο ηλιος... Τα μυρμηγκια μαζευτηκαν στο fountain και γεμισαν life k mana... Ντυθηκαν με την στολη του πολεμου και αγορασαν τα τελευταια items , life potion κτλ.

Η διαταγη περασε απο το στομα του αρχηγου σε ολες τις υπολοιπες μοναδες... Γεματο παθος και ενεργοποιημενα με bloodlust, φωναξαν ολα μαζι "θανατος στον ελεφαντα"
      Ξεκινησαν σιγα-σιγα να ανεβαινουν στα κλαδια των δεντρων που βρισκοντουσαν πανω απο το μονοπατι/δρομο... και περιμεναν...

Τα οbs καναν την δουλεια τους και οι πρωτοι scouter μεταδωσαν τα νεα :
      "ερχεται - ερχεται , ετοιμαστειτε"

Μολις ο ελεφαντας βρεθηκε στο σωστο σημειο ο αρχηγος εδωσε την εντολη :
      "επιθεση - θανατος στον ελεφαντα"

Ενα απο τα μεγαλυτερα gangs ολων των εποχων και πολυ καλα σχεδιασμενο εκανε την εμφανιση του στα πρακτικα της Ιστοριας. Ενα ριγος διαπερασε την ραχοκοκκαλια του ελεφαντα εκεινη την στιγμη πριν εκατομυρια μυρμηγια αρχισαν να πεφτουν πανω του...

Δαγκωματιες - τσιμπηματα και χτυπήματα , κλωτσιες και μπουνιες... εκατομυρια μυρμηγκια εδιναν το καλυτερο τους εαυτο. Η μαχη διαρκησε με αυτον τον ρυθμο για περιπου 15 λεπτα οπου ο ελεφαντας εμεινει ακουνητος. Ολα εδειχναν οτι ηταν μια εξασφαλισμενη νικη.

Εκεινη την στιγμη της χαρας ομως κατι συνεβει. Ο ελεφαντας useαρε το cheese, Που κανεις δεν γνωρισε οτι κατεχει. Γεματος ενεργεια και δυναμη ανασηκωνει τα 2 μπροστινα του ποδια και κανει thunder clap level 4.

Εκατομυρια μυρμηγκια βρεθηκαν σε σοκ. Αρχισαν να πεφτουν απο το σωμα του θηριου το ενα μετα το αλλο. Ο ελεφαντας που ειχε παρει ενα καφε-κοκκινο χρωμα απο τα σωματα που τον καλυπταν αρχισε σιγα-σιγα να επανακτα το αρχικο του γκρι χρωμα.

Μετα απο 30sec ολα ειχα τελιωσει ολα τα μυργμηγκια βρισκοντουσαν στο εδαφος. Ειχαν σπασει χερια ποδια και καποια ειχαν χασει ακομα και την ζωη τους απο την πτωση. Δεν το πιστευαν.

Ξαφνικα μια φωνη ακουστηκε απο την σωρο των πτωματων και των τραυματισμενων...

ΜΗΤΣΟοοοοοΟΟΟΟοΟΟΟΟοοοοοΟΟ

Ολα τα μυργμηγκια κοιταξαν ψηλα... Ενα τελευταιο μυρμηγκι καταφερε και εμεινε κρατημενο απο μια τριχα μια κρεατοελιας στο σβερκο του ελεφαντα...

Ξαφνικα σαν ενα... και χωρις να του πεις κανει tpt ηξεραν ολοι τους οτι ειναι η τελευταια τους ελπιδα..

Πηραν μια βαθια ανασα και μια φωνη εκατομυρια συμπολεμιστες του ουρλιαξαν :

ΠΝΙΞΤΟΝ ΜΗΤΣΟ .... ΠΝΙΞΤΟΝ ΜΗΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟοοοοοοοοοοοοοοοο
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Κεφαλοκλείδωμα κάντου φώναξαν από κάτω τα άλλα μυρμήγκια!!!
    • Λογικό μου ακούγεται , είναι η παρηγοριά στον άρρωστο, αρα δεν έχεις το τρόπο να μας πολεμήσεις !!!

• Διαφήμιση
    • Μην το λες φιλε , και που να ηξερες τα τελευταια νεα.
      Λυπαμαι που πρεπει να ειμαι εγω αυτος που θα σου τα γραψει :Patrick_Crying:

Έκτακτο ανακοινωθέν.
      Σκώληξ φονιάς! Σκότωσε 15 πιγκουίνους σε ζωολογικό κήπο.

Σοκαρισμένο το προσωπικό ζωολογικού κήπου του Μονάχου μετά από την επίθεση Σκώληκα που άφησε πίσω της 15 νεκρούς πιγκουίνους.
      Έχουν πλέον μεταφέρει τους 15 πιγκουίνους που επέζησαν σε ασφαλές σημείο.
      Οι νεκροί πιγκουίνοι ανακαλύφθηκαν το πρωί της Τετάρτης από το προσωπικό.
      Δεν έχει όμως ακόμα επιβεβαιωθεί αν έχουν πιάσει τον Σκώληκα ή έχει φύγει υπογείως από το ζωολογικό κήπο.
      Ο διευθυντής του συγκεκριμένου τμήματος στον ζωολογικό κήπο, δήλωσε πως οι 15 πιγκουίνοι που γλίτωσαν δεν έχουν τραυματιστεί
      και πως έχουν μεταφερθεί σε πιο ασφαλές τμήμα. Και πάλι όμως είναι πάρα πολύ δύσκολο να πεί κάποιος ότι θα την γλυτώσουν απο τον Μέγα Σκώληκα που τρυπώνει παντού.
      "Οι φύλακες είχαν υποπτευθεί την περασμένη εβδομάδα πως ένας Σκώληκας είχε καταφέρει να τρυπώσει στον ζωολογικό κήπο.
      Παρά τις προσπάθειες και τις παγίδες για τον εντοπισμό του δεν τα καταφέραμε.
      Δεδομένης της έκτασης του ζωολογικού κήπου, είναι πανεύκολο για έναν Σκώληκα να κρυφτεί κατά τη διάρκεια της μέρας η της νύχτας".

Μετά το τραγικό περιστατικό ενισχύουν τα μέτρα στον ζωολογικό κήπο.
      "Βρίσκουμε Σκώληκες σε όλα τα πάρκα και τα προάστια του Μονάχου, αλλά ο άνθρωποι σπάνια γνωρίζουν την παρουσία τους εξαιτίας της νυχτερινής δραστηριότητάς τους".
      Ο Θεός να μας σώσει.