Πιστεύω σ'ένα Aliexpress ένα και μοναδικό κτλ.
Magic WormHole
-
-
-
Αχ κακόμοιρο πίγκου.
Μπερδευεσαι εύκολα.
Θα σου λεγά να μη στεναχωριεσαι και πως θα το ξεπεράσεις αλλά η αλήθεια είναι άλλη.
Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι.
Even dead i will fight. -
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Αχ κακόμοιρο πίγκου.
Μπερδευεσαι εύκολα.
Θα σου λεγά να μη στεναχωριεσαι και πως θα το ξεπεράσεις αλλά η αλήθεια είναι άλλη.
Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι.
Mακάριοιβιάζεσαι να μας ξαποστειλεις !!! Αλλά είμαστε σκληρόπετση !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Και κατα βάθος σκηκόπετσοι
Ο/H linuxilakis έγραψε:
ωσάν το τακη και εγώ...εχω πολυ δουλειά και απο το πρωι δεν έχω κοιτάξει τίποτα...είδα ομιχλώδες κορίτσι linuxaki?? Καλως την καταρχήν. Εμείς τα πιγκού είμαστε υπερ της ελευθερης βούλησης όπως το ελευθερο λογισμικό που τόσο μας αρέσει...οπότε το κορμίτσι ας επιλέξει όποια φορεσιά θέλει...αν και προτιμώ απλά μια δήλωση και ας κρατήσει την φωτο που είναι τόσο ωραία και που δίνει άλλον αέρα πλέον στο νήμα....κ.ψ.μ είχαμε καταντήσει.....ωρεεεεεεεεεεε @takisfrag κέρνα το κορίτσι μια πάστα ένα υποβρύχιο κάτι.....
Ο/H osalonikios έγραψε:
Δες ρε.
Πήγε κορμί μεταγραφή στους πίγκου κι εχουν πήξει στις εγγραφές.
Σκουληκαρχηγέ κάνε κάτι.
Βρες την Κολιδά και πάρτην στην ομάδα.
Ο/H spideman3 έγραψε:
Αρχισκουληξ τι γίνεται ορέ ..... μια γυναίκα έκανε όλα τα πιγκου που ήταν εξαφανισμένα να σκάσουν μύτη. Τι γλοιώδης τύποι ε?
Ο/H takisfrag έγραψε:
Mακάριοιβιάζεσαι να μας ξαποστειλεις !!! Αλλά είμαστε σκληρόπετση !!!!
Ο/H osalonikios έγραψε:
Και κατα βάθος σκηκόπετσοι
Sorry που μεταμορφώθηκα στιγμιαία σε γλυκουλινοκαθυστερημενοτουλουμπενιο παραθεσιματια, αλλά πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με τα ίδια όπλα, αλλιώς χαθήκαμε απο προσώπου γης (θα σουρνόμαστε από κάτω βέβαια, δεν έχει καμία σημασία)!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Πιστευω πως η μοναδική που μπορεί να κάνει δουλειά πλέον, μετά από αυτήν την ανατροπή, είναι μόνο η αδερφή του Τσανγκ!
Πωωωωωωωω........
Μιλάμε είσαι πολυ μπροστα. Γι αυτό και ήσουν, είσαι και θα είσαι ο leader.
Και κορμί και κινέζα. Με ένα ταχυρυθμό σε ξετουβλιάσματα, φλασαρισματα κτλ θα φέρει στρατιές σκουληκιών στο στρατοπεδό μας.
Για να μη πω πως θα μπορούμε να έχουμε βίσμα στην Κίνα για να φέρνουμε ότι τραβάει η ψυχούλα μας χωρίς τελωνεια και καθυστερήσεις.
Αρχηγέ αυτό σου το ποστ έγραψε ιστορία.
Πάλι.
Στην Τσου λή αναφέρεσται της εκδιδόμενης, ή στην Κού λή με τις ειδικές ανάγκες ή μήπως στην τρίτη αδερφή του την Πιπι λη την δημοσιογράφο;
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ρε... σκλήκια και την βου - λή και τον συμφοιτητή μαζί να φέρεται ....δεν μας πιάνεται χαθήκατε στην ομίχλη της @fog .. Φιλικά σας το λέω πιάστε τον καγγελάριο που χει κονέ με ανατολικογερμανίδες ακόμα και πριν την πτώση... προτάξετε και δασύτριχα στήθη στυλ παπαναστασίου στο καμάκι στο σύνταγμα ... μήπως δείτε προκοπή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0