Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Magic WormHole
-
-
καλημερα και απο εμενα
-
κραγιονια είναι αυτά???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
κραγιονια είναι αυτά???
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
ολα τα....κοκκαλακια, είναι αξιοζήλευτα πάνω μου!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Καλα όταν είδα να μένουν 3 χθες στην ατομική ασυλία λέω το πανηγύρι θα είναι να πάρει η Ειρήνη με την Ευριδικη και μετά την ψοφοφορία να δώσει η μια τον Αγγελόπουλο και η άλλη τον Χανταμπακη.
Τελικά το σενάριο βγηκε ακόμα καλύτερο. Γιώργος από την ψηφοφορία και κοκκινοτρίχης από την Ειρήνη.
Ο 3ός υποψήφιος δεν χρειαζόταν χθες.
Even dead i will fight. -
εχεις κάνει διατριβή βλέπω στο Δομηνικανο Univercity of Worming!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
You may think you can fly - but you better not try
-
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Καλα όταν είδα να μένουν 3 χθες στην ατομική ασυλία λέω το πανηγύρι θα είναι να πάρει η Ειρήνη με την Ευριδικη και μετά την ψοφοφορία να δώσει η μια τον Αγγελόπουλο και η άλλη τον Χανταμπακη.
Τελικά το σενάριο βγηκε ακόμα καλύτερο. Γιώργος από την ψηφοφορία και κοκκινοτρίχης από την Ειρήνη.
Ο 3ός υποψήφιος δεν χρειαζόταν χθες.
Να έρθω ρε συ να μου ανοίξεις ένα espresso illy κατα προτίμηση να μου δώσεις δύο κουταλιές; διότι δεν πίνω Νες;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0