Διαφήμιση

Magic WormHole

• Εγω πάντως το σάλιο σας, το φυλάω και το δίνω σε φαρμακευτικές εταιρίες. Κάνουν κρέμες για μαλακή επιδερμίδα :ugeek:
    • @tasosko δικό σου το παρακάτω, ανάλυσε το....είσαι ειδικός στην σκ@τούρα τώρα με το μωρό!!!!!

αν κρίνω από την μανία και τον όγκο των likes που μου ρίχνεις, μόλις βρήκες χρόνο και δεν ξεσκ@ατίζεις...

Καλησπερίζω με στόχο την παρηγοριά...και ποιος ξέρει αν βρεθείτε 200 άτομα και βάλετε απο 1€ με σώσατε!
      Όπως λέει κι ο τίτλος και μετά απο αποτυχημένες προσπάθειες με μήλα και φθηνές κινεζιές πήρα ενα Redmi Note 3 Pro και πραγματικά έκλασαπανεμ'.
      Δεν είχα ποτέ καλύτερο. Απλά τέλειο, το ξέρετε και εσείς μην τα ξαναλέμε. Δεν το πίστευα πως με 200€ θα είχα ποτέ τέτοια εμπειρία.
      Το έχω με θηκούλα σιλικόνης σοβαρή, τζαμάκι ματ μπροστά και γενικότερα προσεγμένο καλά με σωστές φορτίσεις, καθαριότητες κτλ. Το ξεχρεώνω σε 6 μήνες σας το είπα;
      "Και όμως μια στιγμή μ@λακίας αρκεί. Ενω ποτέ δεν το έχω στην κωλοτσέπη έβαλε ο διάολος το χεράκι του και το γλίστρυσα με το αριστερό μου χέρι στο αριστερό κωλομέρι μιας και έκανα δουλειές στο σπίτι και μετά απο τηλεφώνημα που δέχθηκα δεν το ακούμπησα στο τραπέζι ή κάπου αλλού λες και θα γινόταν κάτι...
      Εκεί αφού ξεχάστηκα κανα μισάωρο με έπιασε κοψιματάκι καλό και μπήκα μια γρήγορη για χοντρό. Τελειώνοντας σηκώνω γρήγορα το παντελόνι να ντυθώ και μετά να πατήσω το καζανάκι.

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ε;
      Ναι ρε πούστη μου, γλιστράει και αντί να μου τη χαρίσει με ενα γκελ ή έστω μια σπασμένη οθόνη μια ευκαιρία μπαίνει μονοκόμματο μέσα στον οχετό.
      Σοκάρομαι 2-3 δευτερόλεπτα μα βουτάω χεράκι μέσα στο κατουροκούραδο στην αηδία την ίδια δηλαδή και το βάζω κάτω απο τη βρύση. Μπαμ μπαμ όμως να φύγει η κατρίλα.
      Ανοίγω ψύχραιμα πετσετούλα και το ταμπονάρω ευλαβικά, δούλευε ακόμα αν και η οθόνη δεν ένιωθε καλά. Το βγάζω απο τη θήκη και το σκουπίζω τέλεια. Εκεί σβύνει.
      Προσπαθώ (σα μ@λάκας) να το ανοίξω 2-3 φορές ακούγοντας μόνο κάτι τσκάου τσκάου απο μέσα σαν βραχυκύκλωμα. Πανικοβάλομαι δεν αντέχω - σχεδόν λιποθύμησα!
      Μπαίνω youtube και βλέπω πως το ανοίγουν κτλ να το σκουπίσω κι απο μέσα. Με ενα δοκιμαστικό κατσαβίδι αφού του γ@μησα τα μάτια για μέταλλο το ανοίγω και ευτυχώς που δεν τράβηξα όλο το καπάκι να σκίσω και την καλωδιοταινία του αισθητήρα αποτυπώματος. Βλέπω τα σωθικά υγρά. Τα σκουπίζω. Καλά. Βάζω πιστολάκι μεσαία σκάλα και προσπαθώ να εξατμίσω οτι υπάρχει. Πλέον ήμουν χάλια ψυχολογικά.
      Δεν μπόρεσα να αφαιρέσω την μπαταρία για να σκουπίσω πιο καλά και το έκλεισα πάλι. Με ψυχραιμία μετά απο κανα μισάωρο αναζητώ βοήθεια σε φίλους. Όλοι μου είπαν πως έκανα οτι χειρότερο με την προσπάθεια μου να το ανοίξω.
      Γρήγορα στο ρύζι μου λένε μπας και. Το παίρνω και χώνω όλο σε μια μεγάλη σακούλα μπασμάτι που έχουμε στο κατώι. Κάθε μέρα πάω να το δοκιμάσω να το ανοίξω αλλά δεν ανοίγει. Το έβαλα και στο φορτιστή. Τίποτα.
      Θαμμένο πια. Στο ρυζάκι σου Κινεζάκο μου του λέω ψυθιριστά να γιάνεις, φάε το φαγάκι σου εσύ. Γίνε καλα μόνο...
      Xiaomi Redmi 4 Pro 32GB2 μέρες τώρα είμαι σε πανικό. Το χρωστάω. Δεν μπορώ να πάρω άλλο. Και το χειρότερο; Πούλησα και κάτι Doogee 30-50€ που είχανε ξεμείνει και είμαι με παλιακό alcatel τύπου Nokia 3310 και τον πίνω.
      Ποιος ξέρει τι ζημιά να έπαθε...Αξίζει να του παραγγείλω μια μπαταρία και να προσπαθήσω μόνος να την αντικαταστήσω μπας και; Αν ανοίξει θα δουλεύουν όλα καλά; Η οθόνη; Τα γυροσκόπια και οι υπέρυθρες;
      Ας σωθεί Θεέ μου και ας βρωμάει σκατίλας!
      Βοηθήστε ρε παιδιά!
      ΥΓ. Γελάμε αν και ενας διανοούμενος Αμερικανός ο Θορώ είχα πει "οι άνθρωποι έχουν γίνει τα εργαλεία των εργαλείων τους" πριν 150 χρόνια...
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Apropos @mixaliscy με την ιστοριούλα για τα κυπριακά ταχυδρομεία θυμήθηκα ότι για να λάβω κάτι βιβλία από Κύπρο - βόρεια Ελλάδα κάνανε μια εβδομάδα. Χαχαχαχαχ και μου λέει ο ταχυδρόμος αυτοί έχουν χειρότερα ταχυδρομεία από τα δικά μας και του λέω το βλέπω.
    • Διαφήμιση
    • @mixaliscy Τέτοια χρησιμοποιεί η Λαουρίνα;;; :roll:
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Διαφήμιση
    • Αρχισκωληξ που το βρήκες το μεγασκουληκο? 1 ευρώ από εμένα. Μη σου πω και 2 !!!
    • κάποιοι συνεχίζουν απτόητοι...δε νιώθουν.....πραγματικά... :hmm:

Μιχάλη, ο δεύτερος τη τάξει, σκώληκας, αραχνάνθρωπος, πόλη-συμπρωτεύουσα, απογοητευμένος Παοκτζής το ανακάλυψε...πάνω στην απελπισία του που θα αποκλειστεί στο Κύπελλο από τον τίποτα Παναθηναϊκό!!!

• Διαφήμιση
    • Καλησπερίζω με στόχο την παρηγοριά...και ποιος ξέρει αν βρεθείτε 200 άτομα και βάλετε απο 1€ με σώσατε!