Ο/H demakhs έγραψε:
Καλησπερίζω με στόχο την παρηγοριά...και ποιος ξέρει αν βρεθείτε 200 άτομα και βάλετε απο 1€ με σώσατε!
Ο/H demakhs έγραψε:
Όπως λέει κι ο τίτλος και μετά απο αποτυχημένες προσπάθειες με μήλα και φθηνές κινεζιές πήρα ενα Redmi Note 3 Pro και πραγματικά έκλασαπανεμ'.
Ο/H demakhs έγραψε:
Το έχω με θηκούλα σιλικόνης σοβαρή, τζαμάκι ματ μπροστά και γενικότερα προσεγμένο καλά με σωστές φορτίσεις, καθαριότητες κτλ. Το ξεχρεώνω σε 6 μήνες σας το είπα;
Ο/H demakhs έγραψε:
"Και όμως μια στιγμή μ@λακίας αρκεί. Ενω ποτέ δεν το έχω στην κωλοτσέπη έβαλε ο διάολος το χεράκι του και το γλίστρυσα με το αριστερό μου χέρι στο αριστερό κωλομέρι μιας και έκανα δουλειές στο σπίτι και μετά απο τηλεφώνημα που δέχθηκα δεν το ακούμπησα στο τραπέζι ή κάπου αλλού λες και θα γινόταν κάτι...
Ο/H demakhs έγραψε:
χα χα χα χα χα χα χα ΑΖΟΡ:
Εκεί αφού ξεχάστηκα κανα μισάωρο με έπιασε κοψιματάκι καλό και μπήκα μια γρήγορη για χοντρό. Τελειώνοντας σηκώνω γρήγορα το παντελόνι να ντυθώ και μετά να πατήσω το καζανάκι.
Ο/H demakhs έγραψε:
ναι ναι, ακριβώς, σε σίριαλ όμως, να χει αγωνία...to be continued κ έτσι....όχι ταινία, μια κ έξω!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=============== Απρ 12th 2017, 7:15pm ===============
Υπαρκτά ονόματα από τους τηλεφωνικούς καταλόγους Ελλάδας
Σεραφείμ Μπουφές (σερβιριστείτε)
Σουλτάνα Κουτσουκλανιότογλου (πφφφφφφ)
Αγλαΐα Βουνοτρυπίδου (πρέπει να κοπιάσεις για να φτάσεις στο στόχο)
Κάρολος Φρίκης ()
Ιππουργός Ξυπόλυτος (όλοι έτσι θα πρεπε να ναι)
Κροίση Πετρελαίου (επίκαιρη)
Πέτσας Καλοψημένος (κοκορέτσιος σουβλιστός)
Σεβαστή Φέτα (Ηπείρου)
Πύργος Ηλίας (ένας άνθρωπος, ολόκληρη πόλη)
Κλεοπάτρα Κοκαλιάρογλου (για σουπιτσα καρφωτή)
Περσεφόνη Τρομπέτα (παράμ παπάμ)
Αλεξάνδρα Πίπα (θεία της προηγούμενης τρομπέτας)
Ευλογέτα Τσουτσούνη (ευλογέτα ταγένιαμας)
Πόθος Καρπός (του Έρωτα και της Αγάπης)
Αριστοτέλης Ξεσφυγγούλης (#1)
Ηλίας Σφίγγης (#2)
Αριστοκράτης Ξεσφίγγης (#3)(πολλαπλές συγγένειες!!)
Κάρολος Κινέζος (αλλιώς ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΣΑΝΓΚ!!)
Ελπιδοφόρος Προσπαθόπουλος (ψόφησε στην προσπάθεια)
Ακριβή Γουρούνα (expensive Πίγκυ)
Ροδόλφος Παπιομύτογλου (της οικογενείας του Ντάφυ Ντακ)
Χαριτωμένη Ταράτσα (με ομπρελίτσες και πισίνα)
Αμανάτιος Βελόνας (σεμεδάκης σταυροβελονιάς)
Ανθούλα Καπνιστή (γαλοπούλα θέλανε, αλλά δεν την βάφτιζε ο Παπάς)
Παρθένα Γαμίδου (είναι αυτή που απο μπρος παρθένα κ από πίσω μπαίνουν τρένα)
Παρθένα Τσιμπούκα (ξαδέρφη της από πάνω με τα τρένα)
Ζαμπέτα Φέτα (Μπουζούκι Δωδώνης)
*Και το κορυφαίο όλων...Ποθητός Κωλαράκης
(κλητική πτώση:Ποθητέ Κωλαράκη...
![]()
)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
και τώρα κάτι στα σοβαρά....ρε σεις, έψαχνα για γαστρεντεντολόγο κ έπεσα σ' αυτην:
γνωρίζει κανείς αν είναι καλό και δυνατό το μαρκουτσάκι που χρησιμοποιεί για την κολονοσκόπηση ή τζάμπα η χαρά που θα πάρω??
- Νίνα Μαρκουτσάκη
Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος, εξειδίκευση στην ογκολογία πεπτικού,
Diplôme Inter Universitaire (DIU) de Cancérologie Digestive – Ile-de- France
Ο/H demakhs έγραψε:
ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ε;
Ναι ρε πούστη μου, γλιστράει και αντί να μου τη χαρίσει με ενα γκελ ή έστω μια σπασμένη οθόνη μια ευκαιρία μπαίνει μονοκόμματο μέσα στον οχετό.
Ο/H demakhs έγραψε:
εκτός από γλυκούληδες, γίνατε όλοι @takisfrag και στην ... καθυστέρηση....
τι στα διάλα, με τι αχνιστοσοκολατολουκουμόσκονη σας ραντίζει γμτκρμ!!!
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Σοκάρομαι 2-3 δευτερόλεπτα μα βουτάω χεράκι μέσα στο κατουροκούραδο στην αηδία την ίδια δηλαδή και το βάζω κάτω απο τη βρύση. Μπαμ μπαμ όμως να φύγει η κατρίλα.
Ο/H demakhs έγραψε:
Ανοίγω ψύχραιμα πετσετούλα και το ταμπονάρω ευλαβικά (Μεγάλη Εβδομας βλέπετε), δούλευε ακόμα αν και η οθόνη δεν ένιωθε καλά. Το βγάζω απο τη θήκη και το σκουπίζω τέλεια. Εκεί σβύνει.
Ο/H demakhs έγραψε:
ακριβώς γατούλη, από αύριο πάω και ξεκινάω και εγώ τον Μαραθώνιο μέχρι την Κυριακή του Πάσκα(ω από το φαϊ)!!
Προσπαθώ (σα μ@λάκας) να το ανοίξω 2-3 φορές ακούγοντας μόνο κάτι τσκάου τσκάου (![]()
![]()
![]()
) απο μέσα σαν βραχυκύκλωμα. Πανικοβάλομαι δεν αντέχω - σχεδόν λιποθύμησα! (και γω από το γέλιο)
Ο/H demakhs έγραψε:
Μπαίνω youtube και βλέπω πως το ανοίγουν κτλ να το σκουπίσω κι απο μέσα. Με ενα δοκιμαστικό κατσαβίδι αφού του γ@μησα τα μάτια για μέταλλο το ανοίγω και ευτυχώς που δεν τράβηξα όλο το καπάκι να σκίσω και την καλωδιοταινία του αισθητήρα αποτυπώματος. Βλέπω τα σωθικά υγρά. Τα σκουπίζω. Καλά. Βάζω πιστολάκι μεσαία σκάλα και προσπαθώ να εξατμίσω οτι υπάρχει. Πλέον ήμουν χάλια ψυχολογικά.
Ο/H demakhs έγραψε:
Δεν μπόρεσα να αφαιρέσω την μπαταρία για να σκουπίσω πιο καλά και το έκλεισα πάλι. Με ψυχραιμία μετά απο κανα μισάωρο αναζητώ βοήθεια σε φίλους. Όλοι μου είπαν πως έκανα οτι χειρότερο με την προσπάθεια μου να το ανοίξω.
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
εν μέρει έχεις δίκιο...μπορεί να το κάνω στο τέλος των επεισοδίων..
Θαμμένο πια. Στο ρυζάκι σου Κινεζάκο μου του λέω ψυθιριστά να γιάνεις, φάε το φαγάκι σου εσύ. Γίνε καλα μόνο...
(τσκάου τσκάου)
Ο/H demakhs έγραψε:
το γραψα Ελληνικά εδώ, γιατί δε θα το καταλαβαίνατε όλοι εσείς οι αμόρφωτοι.
να το original που του ψιθύρισε στο .... δεξί ακουστικό:
"再埋。在你ryzaki我Kinezako我说psythirista燕,吃你fagaki你。很好地只..."
Ο/H demakhs έγραψε:
Ας σωθεί Θεέ μου και ας βρωμάει σκατίλας!
εδώ ολοκληρώθηκε το έπος...απολαυστικότατο....υποκλίνομαι στον τύπο...μου θυμίζει εμένα, στα νιάτα μου...
Ο/H demakhs έγραψε:
αυτον, που προσκάλεσε αυτόν: Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 στο σκληκοθεμα, του χρειάζεται ένα δημόσιο μαστίγωμα στο θέμα...ρε πας καλά??![]()
Και φτύσιμο μη σας πω...
Μη νομίζετε, αυτός θα την παλέψει εδώ μέσα, σε ότι βασανιστήριο και να τον υποβάλλουμε ...ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!![]()
![]()
Δεν πρέπει να χαλάει, όπως ο Χανταμπακης που βγήκε ελαττωματικός κ βραχυκύκλωσε για ενα λεπτό!!![]()
![]()
Ο/H demakhs έγραψε:
Κ μία παράκληση στον...κλειδοκράτορα του θέματος.
Είναι ώρα ν αλλάξει οριστικά κ αμετάκλητα ο τίτλος του θέματος σε:
"Σκώληξ, ΧΩΡΙΣ penguin, thread"
Καλο ήταν, όσο διήρκεσε το αστείο..![]()
Ο/H Krasdimi έγραψε:
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ
Φαινόταν απο την αρχή οτι κατι πάει λαθος με αυτό το νήμα...τελικα αποδειχθηκε ότι ειναι και αυτό της νεας τάξης πραγματων και πληρως δαιμονικόν...δείτε και μόνοι σας ότι τείνει τις''666''σελιδες και μάλιστα τούτες τις μέρες....
Εγώ ψηφίζω υπερ τις πλήρους καταργησής του...
Λέμε ΟΧΙ στις επιβολές των εξ αποδώ...
όταν το νήμα του φορουμιον φτάσει τις σελιδες με τον ανειπωτο αριθμό και βγει ανακοινωσης του χιαομιου 6,θα προκλειθουν αναταραχές μεταξυ ερπετοειδών και ανικάνων εις πτήσην πτηνών,και με την βοηθεια των εσκιμόων θα καταληφθει και θα ερθει στα Ελληνικά χέρια ολο το εργοστασιο της mi...
ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΕΚΔΟΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Το demakhs είναι συντομογραφία του demon-akhs και είναι αρχηγος της ροζ αδελφοτητας....Ο/H spideman3 έγραψε:
Βρε καλώς τον ξεχασμένο που έχει και γνώμη. Μην παρασύρεσε εδώ δεν έχουμε δημοκρατία αλλά Προεδρευόμενη του @demakhs
Στάλθηκε από το LT22i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Να σας ρωτήσω ρε παιδιά...
Τα διπύρηνα σηκώνουν το tapatalk
Μήτσο τι λες εσύ?
Γιατί???
=============== Απρ 13th 2017, 10:19am ===============
Μήπως τελικά ο NovaThor U8500 / Dual-core 1.0 GHz Cortex-A9
είναι πιο δυνατός απο τον dual core 820 του MI5?
Ο/H demakhs έγραψε:
Σιγά, πρόσεχε μη σκίσεις κανα καλτσόν!!Ο/H osalonikios έγραψε:
Κάτι πήρε το μάτι μου πως κάποιο σκουλήκι θέλει να με κρεμάσει.
Πρώην αρχηγέ μόλις ξεκινησες την αρχή του τέλους της αρχηγίας σου.
Θα σε εξαφανισω.
Η λέξις "Κρεμάσω", δεν αναφέρθηκε ποτές.
Δημιουργείς εντυπώσεις, όπως κάνει κ η κλίκα της Ειρήνης, που καταφερε κ την εδιωξε την (λαλημένη) μπουλντόζα.
Μαστίγωμα κ φτύσιμο (με χλαπατσοροχάλες) θα περιλαμβάνει το μενού...μετά θα βάλεις τις κρεμούλες (επούλωσης) σου κ τα αρωματικά αφρόλουτρα σου κ θα σαι μια χαρά, σένιος σκωληκας!!
Ο/H demakhs έγραψε:
κάποιος χάκεψε τον λογαριασμό του, δε μου έρχεται αλλη λογική εξήγηση...
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4
δεν είναι αυτός ο τουλουμπακος #2 που γνώρισα εγώ!!![]()
Ο/H demakhs έγραψε:
Ελληνόκηπος ο Πανευρωπαϊκός (no customs)
Όλη η Ευρώπη από κει ψωνίζει ..εμένα μου στέλνει κ στην Κω...κ χωρίς τελωνείο!!![]()
![]()
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H derveni έγραψε:
Νηστεία το λέμε αυτό λόγω Μεγάλης Εβδομάδας.Ο/H demakhs έγραψε:
Εγώ??![]()
![]()
Ένα μόνο ποστ έκανα ο κακομοίρης!!!
Νταξ'?Ο/H demakhs έγραψε:
Αγνή αγάπη: Πιγκουίνος κάθε χρόνο ταξιδεύει 5.000 μίλια για να επισκεφθεί τον άνθρωπο που τον έσωσε | Newsone.gr
Ξέρουμε όλοι για ποιο πιγκου πρόκειται, εεεεε??
Πιστεύω πως τα καλυψα όλα...
Υ.Γ.: @spideman3 η....ενοποίηση που με προέτρεψες!!
Υ.Γ.2: Το ξανάκανα σε...διασκευή κ το "εμπλούτισα" με μερικές διαφορετικές "πινελιές"!!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!