απαπαππα κακιες λεξουλεεεεεεεεες, ποινη και γρηγορα λεμεεεεεεεεεεε χαχαχα
Magic WormHole
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Θέλω να δω και το τέλος....
-
OffTopic
-
αφιερωμένο!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
Ο/H Xstos έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Θέλω να δω και το τέλος....
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Κλείνω 4 δεκαετίες ζωής σε λίγους μήνες.
Ποτε δεν θυμαμαι να τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακος σκληρά ή στον ίδιο βαθμό με άλλες ομάδες για τα ίδια παραπτώματα.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Ποτε δεν θυμαμαι να τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακος σκληρά ή στον ίδιο βαθμό με άλλες ομάδες για τα ίδια παραπτώματα.
Στο βασίλειο του "δεν είδα-δεν άκουσα τίποτα", η Ριζούπολη μοιάζει Κήπος της Εδέμ και τα σιφώνια στο ΣΕΦ μοιάζουν ροδοπέταλα...
Ελπίζω μόνο ο δύστυχος Β' παρατηρητής, που κατέθεσε χθες να μην έχει φούρνο, Πόρσε ή εξοχικό στη Χαλκιδική..... -
Υπάρχουν και μερικοι που όσο τους απειλεις ή τους κάνεις ζημια τόσο ροπιάζουν κι αυτοι και σε ξεσκίζουν.
Και καλά κάνουν. Στα νταβατζηλίκια μόνο με νταβατζηλικια δίνεις την καταλληλη απάντηση.
Even dead i will fight. -
Μακάρι αυτό να είναι η αρχή του τέλος της ομερτά και να μας επιστραφούν οι Κυριακές μας.
Τον κανόνα του παιχνιδιού "κερδίζω-χάνω" όλοι τους έχουμε αποδεχθεί. Η κλοπή μόνο δεν καταπίνεται. -
Φίλοι μου μικροί χάκερς κοιτάξτε τι ανακάλυψα..............
[GUIDE] How to Change Boot Logo (splash.img)… | Android Development and Hacking -
Βρε ψευταρα, δεν είχες πραγματοποιήσει αυτήν τη δήλωση:
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
Αυτό είναι το δεν ξαναμπλεκομαι:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ / ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΑΑΑ!!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
TV BOX τι πρέπει να γνωρίζω πριν αγοράσω..
Redmi 3 - Δεν κάνει unlock bootloderΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0