Καλημέρα πιγκουίνο σκούληκα άντε τώρα στην ίδια παραλία , εμείς πότε το πάρτι ;
Magic WormHole
-
-
Εγώ για καφέ με @takisfrag και πολύ πιθανόν και @fog θα πάω... Τώρα, για πάρτι, karaoke κλπ εγώ δεν ξέρω τίποτα!
-
Καλημέρα στο ξεχωριστό οικοσύστημα του φόρουμ
-
-
Καλημέρα σε όλους
-
Ο/H fog έγραψε:
1) από τι αποτελείται τον οικοσύστημα??
2) πως λέγεται η επιστήμη η που μελετά α οικοσυστήματα???
3) τι είναι ο πληθυσμός, τι η βιοκοινοτητα κ τι ο βιότοπος??
4) ποια τα χαρακτηριστικά των θαλάσσιων κ ποιά τα χαρακτηριστικά των χερσαίων??
5) τις ει υγρότοπος??
Κ τώρα μία πιο εξειδικευμένη ερωτιξις:
Η πλειοψηφία των οργανισμών που κατοικούν στο θέμα μας , είναι: αποπαραγωγοί, καταναλωτές ή αποικοδομητές κ ποιο το αντίστοιχο ποσοστό , κατ' εκτίμηση δικιά σου πάντα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H fog έγραψε:
1) από τι αποτελείται τον οικοσύστημα??
2) πως λέγεται η επιστήμη η που μελετά α οικοσυστήματα???
3) τι είναι ο πληθυσμός, τι η βιοκοινοτητα κ τι ο βιότοπος??
4) ποια τα χαρακτηριστικά των θαλάσσιων κ ποιά τα χαρακτηριστικά των χερσαίων??
5) τις ει υγρότοπος??
Κ τώρα μία πιο εξειδικευμένη ερωτιξις:
Η πλειοψηφία των οργανισμών που κατοικούν στο θέμα μας , είναι: αποπαραγωγοί, καταναλωτές ή αποικοδομητές κ ποιο το αντίστοιχο ποσοστό , κατ' εκτίμηση δικιά σου πάντα...
Ένα θηλυκό "τόλμησε" να μπει (και να μείνει) στο σιχαμερό αυτό thread και πας να το ξαποστείλεις;;;
Καλημέρα σαςὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
-
Μετά το πάρτι παρωδία στο χθεσινό survivor και την ανακοίνωση του κοινού πρωινού καφέ των πίγκου εμείς τα σκούληκια συνεχίζουμε ακάθεκτα απέναντι σε όλους και όλα.
Τα «καρφιά» της Βαλαβάνη προς τους συμπαίκτες της – Το twitter κράζει την pole dancer! - Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη
Real.gr - Woman - Γκρινιάρα πεθερά: Πώς να την αντιμετωπίσετε;
To χωριό που μπήκε μόνο του σε καραντίνα για να σώσει μια χώρα (pics) | E-Radio.gr Θέματα
10 Ξεκαρδιστικές σκηνές της Disney που όμως... μόνο οι ενήλικες μπόρεσαν να καταλάβουν! (βίντεο)
Ο αρχαιότερος μετεωρολογικός σταθμός του κόσμου βρίσκεται στην Ελλάδα. Πως γλίτωσε από τα χέρια του Έλγιν
Η χρήση κινητών τηλεφώνων βλάπτει σοβαρά την οικογενειακή ζωή
Μπορεί να πετάξει μία Corvette; | NewsAuto.gr -
-
πρωην @@-τε, βλέπω παει να μας τη βγει με κόκκινο η κοπελιά....σαν υποτιμητικό μου ακούστηκε το οικοσύστημα... σκληκια κ έτσι..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0