Έχεις φωτογραφική, έτσι?
Magic WormHole
-
-
Ναι, πολύ παλιά όμως (10ετίας). Δεν έχω πάρει ακόμη απόφαση να δω τι μπορώ να κάνω και με το κινητό
-
Καλημέρα λουλουδάκια του μπαξέ μου, να περάσετε μια υπέροχη πρωτομαγιά.
Με αφορμή την ημέρα, σας αφιερώνω μερικά νέα δημιουργήματα από την τελευταία μου ποιητική συλλογή. -
μονο για καλλιτεχνική φλέβα δε σε είχα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
μονο για καλλιτεχνική φλέβα δε σε είχα!!
Δώστε ένα stage στον άνθρωπο να πάμε να τον αποθεωσουμε!You may think you can fly - but you better not try -
Καλησπέρααααααααααααααααααααααα«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
-
Ο/H fog έγραψε:
Άντε λόγω της ημέρας να βάλω και γω ένα -παλιό- λουλουδάκι από τον κήπο της μαμάς.
Μηχανή;φακός;
Καλά τα κινητά ούτε που το φαντάζονται αυτό το αποτέλεσμα ακόμα.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
-
Nα βάλω και εγώ μία που τράβηξα από το μπαλκονάκι μου (είναι crop βέβαια)Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Ο/H geotzia έγραψε:
Μηχανή;φακός;
@Alex_MLT Ωραία η Sony, αν και πιά όλα τα μηχανήματα δυνατά είναι, τη διαφορά την κάνει ο φωτογράφος
@geotzia 40D ε; Αυτή ζαχάρωνα τότε, την ήθελα πολύ, αλλά δεν έβγαινα και χτύπησα την olympus -
Θεϊκός ο zuiko (εκτός από το βλέμμα βέβαια)Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0