Magic WormHole
-
-
μόνο εγώ οι.....δέκα είμαι....i think....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σου πάει ο πιγκουίνος
-
Τι έγινε ρε; Απο το avatar πήδηξα στον κουβά (διπλά ήταν στο προηγούμενο ποστ) και έπεσα εξω; Που χάθηκαν τώρα, άντε να τους βρείς.
-
-
Αρχηγέ, είχαμε συμφωνήσει τα καζανάκια θα τα φτιάχνει άλλος...δεν πιστεύω να μην το τηρήσεις ούτε αυτό....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ξερει τι κανει.......αυτοι δεν εχουν καταλαβει ακομα
-
-
Ορίστε εμένα λέγατε ξανθοφρατζομαλλιά αλλά ο αρχηγός σας είναι ο σούπερ Μάριο των πιγκουίνων !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
βρε εγώ να κάνω μερικές δοκιμές, αν γλιστράνε όντως..μέχρι εκεί όμως...ντάξ?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μεγάλε Αρχηγέ @demakhs μην μασάς και δεν χρειάζεται να υποβάλλεις την παραίτηση σου. Κάνε το όπως ο άλλος ξέρεις εσύ, τι ηγέτης είσαι.
Ολόκληρο δημοψήφισμα έκανε
ο λαός αποφάσισε
αλλά εκείνος πήρε άλλη απόφαση από αυτή του Ελληνικού λαού και θυσίασε κάποια στελέχη του
μπορείς και εσύ να σώσεις την πρωτοκαθεδρία σου το θύμα στην προκείμενη περίπτωση είναι ο @sso ο οποίος για ένα κινητό πρόδωσε τα ιδεώδη των σκουληκιών.
Κάνε το μπορείς και εσύ σαν συμφοιτητής του. Όλα υπέρ σου είναι -
τι κανει; εγω ντυμενο ταχυδρομο τον βλεπω. και να φερνει τους καφεδες στην καλυτερη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0